Kongelige23. april 2024

Midt i kræftkamp: Prinsesse Kate har taget nyt billede af lille prins Louis

Prins Louis fylder seks år i dag – og det fejrer det britiske kongehus ved at have delt et nyt billede af prinsen. Billedet er tilmed taget af mor Kate, der lige nu gennemgår kemobehandling
Kate stod frem 22. marts og afslørede, at hun har kræft.
Kate stod frem 22. marts og afslørede, at hun har kræft.
 Foto: Bbc Studios/Reuters/Ritzau Scanpix

Fans af det britiske kongehus har holdt vejret i spænding siden mandag aften – og ved middagstid i dag, tirsdag, kom forløsningen så.

Her delte prins William og prinsesse Kate således et nyt billede af deres yngsye barn, prins Louis, der i dag fylder seks år.

Det er ganske opsigtsvækkende, at parret ikke delte billedet i går. De sidste mange år har det nemlig været kutyme for det royale par at dele nye billeder og portrætter af deres børn – dagen inden deres fødselsdag.

Men af endnu uforklarlige årsager valgte 42-årige Kate og 41-årige William først at dele det nye billede ved frokosttid i dag.

Prins Louis’ store dag kommer i en tid, der har været ganske svær for parret. I januar gennemgik 42-årige Kate en stor operation i maven. Siden var der foruroligende stille fra kongehuset – indtil 22. marts, hvor prinsesse Kate stod frem i en rørende video på Instagram.

Her afslørede hun, at lægerne fandt kræft under maveoperationen – og at hun nu er i gang med et kemoforløb. Det britiske kongehus har dog ikke ønsket at dele, hvilken kræftsygdom prinsesse Kate lider af. Kongehuset oplyser blot, at hun er i trygge hænder.

I dag oplyser det britiske kongehus da også, at det er Kate, der har taget det nye billede af prins Louis. Kongehuset oplyser ifølge britiske medier, at billedet er taget for ganske få dage siden.

Foruden prins Louis har William og Kate også sønnen George, der kom til verden i 2013 og datteren Charlotte, der blev født i 2015.

Sponsoreret indhold