Kongelige 3. august

Mens Frederik var i Frankrig: Marys tøsetur

Mary kunne få vendt balladen omkring Herlufsholm med veninden Malou Skeel, der var med i skolens bestyrelse
Kronprinsesse Mary og Malou Skeel

Kronprinsesse Mary, 50, og Malou Skeel, 53, nød hinandens selskab i Skagens klitter.

Foto: René Schütze

Selv om kronprins Frederik afbrød sin ferie for at tage til Paris for at hylde Tour-vinder Jonas Vingegaard, så blev Mary ikke efterladt alene tilbage i Skagen, hvor kronprinsfamilien holder ferie.

Hun allierede sig med veninden, Malou Skeel fra Birkelse Gods, og søndag var de to kvinder ude på en halvanden time lang gåtur i den smukke natur.

Det kunne tænkes, at der var nogle alvorlige emner, der blev vendt, for de kunne nok diskutere hele balladen om Herlufsholm, som de begge har været en central del af.

Kronprinsesse Mary og Malou Skeel

Alvorlige emner såsom Herlufsholm havde mulighed for at blive vendt på den halvanden time lange gåtur.

Foto: René Schütze

Mary og Frederik har været i skudlinjen, indtil de til sidst besluttede sig for at droppe at sende Christian og Isabella på kostskolen, og Malou Skeel var forældrerepræsentant i skolens bestyrelse, så hun har om nogen haft skandalen helt inde på livet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Aktiv ferie

Trods de måske alvorlige emner blev der også tid til masser af hygge mellem de to veninder, hvis venskab er så nært, at de tidligere har været på ferie sammen i Thailand uden deres familier.

Kronprinsesse Mary og Malou Skeel

Mary og Malou har kendt hinanden i mange år og er så tætte, at de har været på ferie sammen.

Foto: René Schütze

Inden Frederik tog til Frankrig, nåede han at hygge sig med familien på toppen af Danmark, og her viste kronprinsen igen, at han godt kan lide at holde sig i form under sine ferier. For den kommende konge kunne ikke holde sig væk fra tennisbanen.

Desværre var familien som alle de andre turister ramt af kedeligt vejr i det nordjyske, hvor solen kæmpede en brav kamp for at trænge gennem skyerne.

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik, 54, benyttede sig af ferien til at spille lidt tennis.

Foto: René Schütze

Men efter Frederiks sviptur til Frankrig fortsætter familiens ferie ufortrødent, så Mary ikke blot må “nøjes” med en veninde.

Sponsoreret indhold