Kongelige 7. maj 2019

Meghans plan spoleret: Hjemmefødsel måtte afbrydes

I går blev ventetiden endelig afbrudt, da hertuginde Meghan og prins Harry kunne bøde velkommen til deres første barn. Men den nytilkomne prins kom ikke til verden uden drama
Foto: MEGA

Fødslen af den royale prins har mildest talt været privat. Hertuginde Meghan og prins Harry har gjort alt, hvad de kunne, for ikke at lade en eneste detalje om den royale babys ankomst slippe ud.

I går kunne de dog ikke holde det hemmeligt længere, da Meghan fødte en sund, lille dreng. Men fødslen forløb angiveligt ikke helt uden dramatik og uventede udfordringer.

Ifølge Mirror havde det royale par nemlig valgt, at deres arving skulle komme til verden under private og hjemlige omgivelser i Frogmore Cottage.

Den plan skulle dog være blevet spoleret. Meghan, der skulle være gået en uge over termin, blev nemlig flyttet fra hjemmet til et privathospital for at bringe den royale arving til verden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Prins Harry og hertuginde Meghan har fået deres første barn (Foto: MEGA)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er er stadig en del usikkerhed omkring, hvilket privathospital den kongelige baby blev født på. Mirror mener dog, at der er tale og privathospitalet Portland i London.

Dyr ankomst

Planerne om, at Meghan skulle føde derhjemme i Frogmore Cottage, var resten af det britiske kongehus godt bekendt med. Men ifølge Mirror skulle flytningen til privathospitalet være blevet holdt så privat, at end ikke dronning Elizabeth eller andre med blåt, britisk blod i årene hørte om det.

Og det er ikke på hvilket som helst hospital, at Meghan og Harry bød deres guldklump velkommen til verden. Ifølge det britiske medie skulle en fødsel på Portland privathospital koste omkring 130.000 danske kroner.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Meghan gik angiveligt en uge over tid (Foto: MEGA)

Hospitalet har udover en voldsom prisliste også ry for at være et helle for kendisser. Stjerner som Victoria Beckham, Jamie Oliver og flere andre har valgt at lade deres børn komme til verden på Portland i London.

Og kendishospitalet sørger da også for at levere en service, som kun de rigeste og største stjerner har råd til at betale for.

Blandt andet tilbyder Portland luksussuiter til den nette sum af cirka 18.000 danske kroner pr. nat. Og nybagte mødre får da også tilbudt både champagne og østers, når de er færdige med at presse.

Se de kongelige vise deres nyfødte babyer frem:

Sponsoreret indhold