Meghans far taler ud i dokumentar: Harry opfører sig som en 12-årig

Hertuginde Meghans far Thomas Markle taler gang på gang over sig i medierne.

Hertuginde Meghans far Thomas Markle taler gang på gang over sig i medierne.

Foto: MEGA

I dokumentaren "Thomas Markle: My Story" fortæller Meghans far om sit forhold til sin datter, som han kalder for "kompliceret".

Han fortæller blandt andet, at det stadig plager ham, at han ikke kunne føre sit datter op af kirkegulvet og give hende væk, fordi han kort inden brylluppet i maj 2018 blev syg og skulle opereres.  

- Min datter så smuk ud. Jeg ville ønske, jeg kunne have været der med hende. Jeg satte i hvert fald pris på, at Charles var der, fortæller Markle, der indrømmer, at han var jaloux på Harrys far, der fik æren af at føre hende ned af kirkegulvet. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Prins Charles spillede en central rolle, da Harry og Meghan blev gift i maj 2018. Foto: MEGA

Meghans far kom virkelig i vælten, da han kort inden brylluppet blev taget i at iscenesætte fotos med en paparazzifotograf.

- Harry sagde til mig: "Hvis du havde hørt efter, hvad jeg sagde, så var dette ikke sket for dig, fortæller Markle om svigersønnens reprimande. 

- Jeg sagde til ham: "Det er en skam, jeg ikke døde, for så kunne I lade som om, I var kede af det", så smækkede jeg røret på. Jeg var færdig, fortæller han. 

Det er tidligere kommet frem, at Thomas Markle modtog betaling for at stille op til interview - og han modtager også penge for at stille op i dokumentaren. Men her forsvarer faderen sig også: 

- Vi er nået dertil, hvor de skylder mig. De royale skylder mig. Harry skylder mig. Jeg burde få en belønning for det, jeg har været igennem. Min datter sagde til mig, at hun ville tage sig af mig, når jeg nåede min alderdom. Jeg er i min alderdom nu, det er tid til at se efter farmand, slår han fast. 

I dokumentaren beklager han sig også over, han endnu ikke har mødt sit barnebarn Archie: 

- For dem eksisterer jeg ikke, og nu er Harry, om han vil indse det eller ej, del af min familie, og jeg er en del af hans. Vi burde tale sammen, lyder det fra faderen, som tilføjer: 

- Han er ikke 12 år mere, han har ingen ret til at være så følsom. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close