Meghan på velgørenhedsrundtur i Canada

Hertuginde Meghan er taget til Canada, mens prins Harry stadig er i Storbritannien for at rede trådene ud angående deres exit.

Hertuginde Meghan er taget til Canada, mens prins Harry stadig er i Storbritannien for at rede trådene ud angående deres exit.

Foto: MEGA

Selvom hertuginde Meghan sammen med prins Harry ønsker at træde tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus, så er det ikke lig med, at den tidligere skuespiller dropper sit velgørende arbejde. 

Det beviste den 38-årige hertuginde til fulde i går, hvor hun for anden gang på to dage støttede op om sager, der står hendes hjerte nær. 

Tirsdag dukkede hun ganske overraskende op på et krisecenter for kvinder i Vancouver for at få en snak om deres godgørende arbejde, og i går, onsdag, besøgte hun organisationen Justice for Girls, der er en feministisk organisation med fokus på klimaforandringer. 

Det er organisationen selv, der afslører det fornemme besøg på sin Twitter-profil. 

- I går besøgte hertuginden af Sussex Meghan Markle os for at diskutere klimaretfærdighed for piger og indfødtes rettigheder. Det var fantastisk at tale om vigtigheden af en helhedsorienteret tilgang til social retfærdighed og styrken af unge kvinders lederskab, skriver organisationen til to billeder af hertuginden, der taler med organisationens ansatte. 

Mens hendes ægtemand Harry stadig er i Storbritannien for at få detaljerne angående deres exit på plads, ser det ud til, at Meghan er taget på en slags "charmeoffensiv" for at vise, at hun agter at fortsætte med sit velgørende arbejde, selv om hun ikke længere vil være en del af det britiske kongehus' top. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close