Kongelige20. april 2020

Meghan og Harrys private sms'er afsløret i retten

Private sms’er, som Harry sendte til Meghans far forud for brylluppet i maj 2018, er nu blevet afsløret i retten

Meghans vej ind i det britiske kongehus har ikke kun været et rosenrødt eventyr.

Der har også været en hel del skandaler og negativ omtale, siden hun fandt sammen med og senere blev gift med Harry.

Parret – og i særdeleshed Meghan – har fået massiv omtale af den negative slags, hvor især Meghans kaotiske og anspændte forhold til sin far, Thomas Markle, har vakt harme.

Og nu er der dukket flere oplysninger op om Meghans forhold til faderen.

Oplysningerne – en række private sms’er – er nu blevet fremlagt i retten i forbindelse med en sag, hvor parret har sagsøgt en britisk avis, efter avisen sidste år offentliggjorde et håndskrevne brev, som var forfattet af Meghan og skrevet til hendes far.

Det skriver Mirror.

I sms’erne bønfalder Harry sin svigerfar – Thomas Markle – om at ringe tilbage til dem, ligesom Harry også skriver, at det vil give ”bagslag”, hvis Thomas Markle talte med pressen og ikke dem.

Desuden skriver Meghan i en anden sms til sin far – sendt blot få dage før sit bryllup i maj 2018 – at hun var ”meget bekymret for hans velfærd og sikkerhed”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/shutterstock_editorial_9954006a_copy.jpg
 (Foto: MEGA)

Harry og Meghan. Foto: MEGA

Selve indholdet i sms’erne, som altså er skrevet af Harry og Meghan, er blevet offentliggjort i deres fulde længde.

Der stod:

“Tom, det er Harry. Jeg ringer til dig om lidt. Please tag telefonen, tak”.

En anden lød:

”Tom, det er Harry igen. Har virkelig brug for at snakke med dig. Du behøves ikke undskylde, vi forstår omstændigheder, men at 'gå ud i offentligheden' vil kun gøre situationen værre”.

En tredje sms lød:

“Hvis du elsker Meg og vil gøre det rigtige, så ring til mig, for der er andre muligheder, som ikke indebærer, at du taler med medierne, som i første omgang var dem, der skabte hele denne situation”.

Også sms’en fra Meghan til hendes far er blevet offentliggjort. Her skrev hun:

”Jeg er meget bekymret for din velfærd og din sikkerhed, og jeg har gjort alt for at beskytte dig, men jeg er ikke sikker på, hvad jeg mere kan gøre, når du ikke svarer. Har du brug for hjælp”.

“Skal vi sende et sikkerhedsteam ned igen? Jeg er meget ked af at høre, at du er på hospitalet, men jeg har brug for at komme i kontakt med dig. Hvilket hospital ligger du på?”, skrev hun i en anden sms.

De personlige og private sms’er er blevet fremlagt i retten i forbindelse med, at parret har sagsøgt den britiske søndagsavis Mail on Sunday, efter mediet tilbage i februar sidste år offentliggjorde det håndskrevne brev, som var forfattet af Meghan og skrevet til hendes far.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega572668_005.jpg
 Foto: MEGA

Parret under deres bryllup i maj 2018. Foto: MEGA

I det pågældende brev bønfaldt Meghan sin far om ikke konstant at tale over sig i pressen.

- Far, det er med tungt hjerte, jeg skriver dette. Jeg forstår ikke, hvorfor du har valgt denne sti og vender det blinde øje til al den smerte, du er skyld i, indledte hun det håndskrevne brev, som hun sendte til sin far i august sidste år.

- Dine handlinger har knust mit hjerte i en million stykker - ikke bare fordi du har været skyld i unødvendig og uberettiget smerte, men også fordi du har valgt ikke at fortælle sandheden, men bliver ført som en dukke. Det er noget, jeg aldrig vil forstå, skrev hun videre.

- Hvis du elsker mig, som du fortæller pressen, du gør, så vær sød at stoppe. Lad os leve vores liv i fred. Stop med at lyve, stop med at forvolde så meget smerte, stop med at udnytte mit forhold til min mand.

Det er advokatfirmaet Schillings, der har lagt sag an mod avisen og dens moderselskab, Associated Newspapers.

De anklages for misbrug af private informationer, brud på ophavsretten samt brud på databeskyttelsesloven fra 2018.

Sponsoreret indhold