Kongelige16. februar 2021

Meghan og Harry gør det igen: Stjæler al opmærksomheden

Søndag kunne hertuginde Meghan Markle og prins Harry afsløre, at de skal være forældre for anden gang. Men ikke alle er vilde med, at nyheden kommer netop nu
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da den 39-årige skuespillerinde og hertuginde Meghan Markle og hendes 36-årige prins Harry i søndags valgte at afsløre, at de venter barn nummer to, var det ikke tilfældigt, at nyheden kom netop denne dag.

https://imgix.seoghoer.dk/mega690882_012.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Alligevel er fans af det britiske kongehus ikke vilde med, at nyheden kommer nu.

I begyndelsen af februar kom en lille ny nemlig til verden, da den engelske prinsesse Eugenie fødte sit første barn – en lille søn.

Og flere mener således, at Meghan og Harry nu løber med al opmærksomheden.

Det skriver Daily Mail.

Prinsesse Eugenie, 30, og hendes mand Jack Brooksbank, 35, har nemlig endnu til gode at offentliggøre billeder af deres lille vidunder.

Og særligt på Twitter mener folk, at Meghan Markle og Harry burde have ventet med at offentliggøre deres graviditetsnyhed, indtil de nybagte forældre i den royale familie, netop havde delt et billede af deres nyfødte søn.

Hele situationen bliver ikke bedre af, at Meghan og Harry, der i januar sidste år trak sig tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus, før har stjålet al opmærksomheden.

Og dengang gik det også ud over netop Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank.

Ved deres bryllup tilbage i 2018 valgte Meghan og Harry nemlig at afsløre, at de skulle være forældre for første gang. Og derfor fjernede de således også dengang fokus fra Eugenie og Jack.

Meghan Markle og prins Harrys lille ny kommer til verden i maj måned, hvor også deres søn Archie har fødselsdag. Han fylder to år den 6. maj.

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank blev forældre for første gang den 9. februar i år, da Eugenie fødte en lille søn.

Sponsoreret indhold