Meghan og Harry afslører: Her er deres første Netflix-projekt

Slut med at sidde i fletmøbler i en have sammen med Oprah Winfrey og lette hjerterne.

Det forhenværende royale par Meghan Markle og prins Harry løfter nu sløret for deres kommende projekt for streaminggiganten Netlfix.

Og denne gang handler det knap så meget om deres egne kvababbelser med det britiske kongehus.

Det skriver blandt andre Hollywood Reporter.  

Rejsen til Invictus

Gennem Archewell Productions, som deres nystartede film - og tv-eventyr hedder, vil de sammen skabe en dokumentarserie om Invictus Games – den verdensomspændende sportskonkurrence for tidligere udsendte, som har fået skader undervejs i deres tjeneste.

Prins Harry er en af stifterne af sportsbegivenheden, så det er ikke så underligt, at det lige netop er her, parrets første dokumentar udspiller sig.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Det var også til en Invictus-begivenhed i 2017, at Markle trådte frem sammen med sin Harry for første gang.
(Foto: Mega)

Serien vil følge en gruppe internationale deltagere, der alle er blevet ramt af livsændrende skader, på deres rejse mod Invictus Games The Hague 2020, som nu på grund af corona er udskudt til 2022.

Oscar-vindere på holdet

Seerne bliver lovet et unikt indblik i træningen, deres individuelle historier og holdet bag, der knokler for at så enderne til at mødes op til sportsbegivenheden.

Det er den Oscarvindende filmduo Orlando vin Einsiedal og Joanna Natasegara, der står bag serien om hjertet bag Invictus. De to har modtaget hæder og priser for deres korte dokumentar ”The White Helmets” fra 2016.

Prins Harry og Meghan Markle skrev kontrakt med Netflix i september 2020, og de lover allerede dokumentarer, spillefilm, tv-serier og børne-tv i fremtiden. Selskabet Archewell Productions ønsker at producere programmer, der informerer, løfter og inspirerer, lyder det.

Formelt set fungerer Meghan og Harry som producere, selvom prinsen også vil optræde i selve filmen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close