Kongelige 26. april 2022

Meghan Markles far revser prins Harry: En idiot og under tøflen

Thomas Markle holder ikke tilbage med kritikken af datterens mand
Foto: MEGA

I går var det Donald Trump. I dag er hans egen kones far.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Thomas Markle, Meghan Markles far, er ude med riven, når det kommer til svigersønnen prins Harrys ageren i livet, hvor han både kalder ham en idiot og giver Donald Trump ret i, at han er under tøflen.

Det siger han i et interview med GB News ifølge Daily Mail.

Det er specielt prins Harrys modvilje mod at rejse til London fra sit palæ i Californien i anledning af dronning Elisabeths jubilæum på grund af sikkerhedsmæssige problemer.

– Jeg synes, at det er latterligt. Han ved, hvor meget sikkerhed, der vil være. Han vil være i total sikkerhed i sådan en situation. Jeg forstår ikke de ting, han siger, og jeg har så lidt respekt for den mand. Jeg synes, at han er en idiot, tordnede Thomas Markle.

Og angrebet mod prins Harry blev ikke mildere:

– Han er som et barn. Han følger rundt i hælene på min datter som et barn. I kan sige, at han har været i militæret, men jeg kan ikke tro det. Jeg synes, at han er en tøs og vil altid være det. Han har en bror, der er en rigtig mand og en far, der er en rigtig mand. Jeg tror aldrig, at han vil blive voksen, siger Thomas Markle.

Artiklen fortsætter under billedet…

Foto: MEGA

– Det er nok den eneste gang nogensinde, at jeg kommer til at være enig med Donald Trump, tilføjede Thomas Markle her.

I interviewet fortæller han også, at han vil rejse til London for at deltage i dronning Elisabeths platinjubilæum for at vise respekt overfor dronningen og gøre et forsøg på at blive genforenet med sin datter, møde prins Harry og se sine børnebørn, Archie og Lilibet, for første gang.

Han vil også forsøge at få en snak med Harrys far, prins Charles, for at takke ham for at følge Meghan Markle op til alteret, da han ikke selv kunne deltage ved det store royale bryllup på grund af en hjerteoperation.

– Jeg tror, at vi har meget tilfælles. Vi er begge næsten blevet lagt på is af vores børn, så jeg tror, at jeg vil nyde at snakke med ham. Hvis det er muligt, vil det være godt, siger Thomas Markle.

Dronning Elizabeths jubilæum fejrer, at hun har siddet øverst på den britiske trone i hele 70 år.

Sponsoreret indhold