Kongelige27. marts 2024

Meghan Markle har søgt patent: Nu skal der sælges velvære

Ifølge et britisk medie kan hertugindens blive den næste skønhedsdronning, da hun har søgt patent på en lang række produkter
Prince Harry, Duke of Sussex, and Megan, Duchess of Sussex, arrive for the 2022 Ripple of Hope Award Gala at the New York Hilton Midtown Manhattan Hotel in New York City on December 6, 2022. ANGELA WEISS / AFP
Hertuginde Megan planlægger at sælge velværeprodukter og at dømme ud fra patentansøgning, så kan hun sælge nips, shampoo og sæbe fra nu til juleaften.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

Der er gang i forretningsplanerne hjemme hos prins Harry og Hertuginde Meghan.

Og modsat bøger eller tv-programmer så satser – i hvert fald den ene del af parret – denne gang på en mere fast indkomstplan.

Ifølge det britiske medie The Daily Mail så har Meghan Markle i hvert fald søgt om patent på en lang række produkter, som skal sælges under hendes nye livsstilsbrand, American Riviera Orchard.

Mediet har fået eksklusivt adgang til ansøgningen, hvor det altså fremgår, at der ikke er noget, som er for stort eller småt til at blive solgt af hertuginden.

Af dokumentet fremgår det, at der udover en meget lang liste over husholdningsvarer, kontorartikler, køkkengrej, haveudstyr, drikkevarer, fødevarer og krydderier, også er planer om at sælge duftposer, ikkemedicinske hudplejepræparater, bade- og brusegeléer og salte samt en lang rækker kropssæber, olier og cremer.

Det var tidligere på måneden, at Meghan Markle annoncerede sit nye brand.

Det gjorde hun på Instagram med profilen ”American Riviera Orchard”, som allerede har over en halv million følgere, selv om der ingen forretningsopslag er at finde.

Før Meghan mødte Harry ejede hun livsstilshjemmesiden ”The Tig”.

The Daily Mail skriver, at det nye brand bliver set som en relancering af det univers.

Sponsoreret indhold