Kongelige17. august 2020

Meghan Markle efter flytning til USA: Helt knust

Alt er langt fra en dans på roser for den 39-årige hertuginde Meghan Markle, der for nylig har revet teltpælene op endnu en gang – naturligvis sammen med sin fire år yngre gemal prins Harry og sønnen Archie
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I begyndelsen af januar valgte skuespiller Meghan Markle og prins Harry at træde tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus.

Og siden da har parret lavet alt andet end at ligge på den lade side.

Sammen med deres blot etårige søn Archie flyttede parret først til Canada i en kort periode. Men efter få måneder gik kursen mod Meghans hjemby Los Angeles i USA.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/meghan_markle_knus.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Det er næsten 10 år siden, at ”Suits”-skuespillerinden har boet i USA. Og i et interview løfter hun nu sløret for, at alt måske slet ikke er så lykkeligt, som det ser ud til.

Det skriver flere medier - blandt andre Too Fab.

Faktisk er det de mange demonstrationer og George Floyds tragiske død den 25. maj, som har slået skår i glæden for hertuginden:

- At komme tilbage og bare se, hvad der foregår, synes jeg, hvis jeg skal være ærlig, at det var ødelæggende. Det var så trist at se, hvor vores land var i det øjeblik, udtaler Meghan Markle, men afslører samtidig, at Black Lives Matter-protesterne gav hende håb:

- Det gik fra en følelse af tristhed til en følelse af inspiration, forklarer Meghan Markle om de fredelige demonstrationer, fordi hun kan ”se det hele vende”.

Racismen og demonstrationerne i USA har dog ikke fået Meghan Markle til at ændre mening om parrets flytning til staterne.

Men Los Angeles blev dog ikke sidste stop på ruten for det royale par.

For nylig rykkede Meghan Markle og Harry nemlig atter teltpælene op for at søge tættere mod vandet - og den lille familie har således slået sig ned i Santa Barbara.

Sponsoreret indhold