Medie: Kronprins Frederik skal være med i "Nak & æd"

Foto: Dan Mariegaard

Kronprins Frederik kommer endnu engang ud til danskerne på en mere alternativ måde. 

Den 52-årige kommende konge har sagt ja til at deltage i hitprogrammet "Nak & æd", der sendes på Danmarks Radio.

Det erfarer Her & Nu, som fortæller, at kronprinsen i den grad glæder sig til at medvirke. Det er dog ikke bekræftet fra redaktør på "Nak & Æd" Anders Roholt.

- Jeg kan sige, at vi af princip aldrig fortæller på forhånd, hvad vi laver. Men vi er i fuld gang med at tilrettelægge den nye sæson, der skal sendes næste år, siger han til Her & Nu.

tv-prinsen

Kronprins Frederik har tidligere medvirket i rejseprogrammet "Kurs mod danske kyster", hvor 54-årige Mikkel Beha besøger flere steder i Danmark sammen med sin familie. 

Her var prinsen med til at dykke, men var dog ikke med hele turen rundt i Danmark. På Instagram skrev prinsen: 

"Jeg er kommet ombord på familien Behas skib Wallenberg, hvor vi sammen de næste dage sejler ud på eventyr til en række kyster i det nordjyske."

⁣"Der er ingen tvivl om, at farvandene herhjemme er utrolig smukke, særligt om sommeren, og jeg glæder mig til at dele historier og oplevelser om vores dejlige sommerland med familien, når jeg kommer hjem."

Der har ikke været et opslag om deltagelsen i "Nak & æd" endnu, men der er nok ingen tvivl om, at kronprinsen kommer til at føle sig hjemme i de to værter Nikolaj Kirk og Jørgen Skoubos selskab. 

Frederik har nemlig et tæt forhold til naturen og har gået på jagt i mange år. Det er sågar en hobby, som han ynder at dele med sine børn.

Der er endnu ingen udgivelsesdato for programmet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close