Kongelige2. september 2020

Marys solpletter endnu tydeligere

Efter en lang sommer med høj sol, familieferie i Skagen og på Gråsten Slot, kan kronprinsessens solskader på armene ses ekstra tydeligt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega697555_022.jpg
 Foto: MEGA

Smukke kronprinsesse Mary mødte tirsdag op til konferencen The BLOX - Build Back Better Summit ved Københavns Havn.

Her kunne den smilende højhed opleves i en fantastisk klædelig rosa kjole og vilde sko med slangeskindsprint.

Dog ser Mary som bekendt ofte fantastisk ud, men pressen og de fremmødte fik desuden hendes særlige og ekstra tydelige solpletter at se.

Nærbilleder af kronprinsessen arme og skinneben afslører nemlig, at der har været godt gang solens stråler denne sommer.

https://imgix.seoghoer.dk/mega697555_031.jpg
 Foto: MEGA

Den danske sommersol har sat sine spor på Marys arme (Foto: Mega)

https://imgix.seoghoer.dk/mega697555_015.jpg
 Foto: MEGA

Også på kronprinsessen skinneben kan man tydeligt se de karakteristiske hvide solpletter, selvom det nok især var de vilde slangesko, der løb med opmærksomheden (Foto: Mega)

Allerede i løbet af foråret kunne man her på SE og HØR læse, hvordan Marys karakteristiske hvide pletter på især arme skyldes en særlig soludløste pigmentforandringer, der kommer af at opholde sig meget i solen.

Dengang kunne tv-læge Charlotte Bøving fortælle, at det især er hvide mennesker, der bliver ramt af pletterne.

- Jo lysere man er i huden, jo dårligere tåler man solen, forklarede hun.

https://imgix.seoghoer.dk/mega697555_010.jpg
 Foto: MEGA

Det var en storsmilende Mary, der mødte op på arbejde ved Københavns Havn (Foto: Mega)

Men selv et særdeles solrigt forår fik ikke pletterne til at fremstå nær så tydeligt, som de gjorde, da Mary mødte op på Bryghuspladsen tirsdag eftermiddag.

Kronprinsessen mødtes med den administrerende direktør for FN´s Global Compact, Sanda Ojiambo, og direktør for WHO Europa, Dr. Hans Kluge. Konferencen tog udgangspunkt i genopbygningsprocessen efter katastrofer i verdens storbyer – et koncept som FN introducerede i 2015.

Kongefamilien har nydt sommeren rundt omkring i Danmark, blandt andet har den traditionsrige tur til Skagen og forbi Gråsten Slot i Sønderjylland været på programmet.

Kronprins Frederik har som bekendt desuden været en kort tur i Sydfrankrig for at besøge sin bror, Joachim, der uger forinden blev ramt af en blodprop i hjernen.

Sponsoreret indhold