Mary taler ud om usikkerhed og savn

Foto: All Over Press

Hendes liv virker som et eventyr, men i et nyt interview afslører kronprinsesse Mary, at hendes tilværelse også præges af savn og usikkerhed. 

I anledning af at Mary Fonden i år kan fejre 10 års-jubilæum, har den 45-årige mor til fire givet et stort interview til DSB's gratisblad Ud & Se.

Emnerne kredser sig naturligvis om Mary Fondens arbejde med mobning, ensomhed og vold i hjemmet, men kronprinsessen kommer også ind på sin første tid i Danmark og hendes rejse mod at finde sig tilpas i rollen som kronprinsesse i Danmark.  

- Da forlovelsen blev officiel, var det stadig så vildt og nyt, at jeg ikke kunne rumme det. Jeg var så fokuseret på at gøre det rigtige, og når man er det, så bliver man også usikker på sig selv, fortæller Mary i den seneste udgave af Ud & Se.

- Så tør man måske ikke vise, at man også godt kan være lidt fjollet eller... you know. Fordi man ikke tør træde ved siden af, får man vist en lidt mere kontrolle... eller seriøs side af sig selv, genkalder kronprinsessen. 

Mary indrømmer, at det var en mere hæmmet udgave af sig selv, hun viste frem, da hun lige var kommet til Danmark. 

- I dag er jeg mere fri til at vise, hvem jeg er, men der er selvfølgelig altid en begrænsning, for man skal bevare noget om sin person, tilføjer hun.

Selv om hun har boet i Danmark siden 2002, indrømmer Mary, at der stadig er visse ting, hun savner ved sit hjemland Australien. 

- Naturligvis mine venner og familie. At se dem, når jeg har lyst til at se dem. At være sammen, når jeg har lyst til det, afslører Mary.

Og trods sin nærmest feljfrie dansk så savner hun også det australske sprog. 

- At høre det. Australsk er så billedrigt og humørfyldt. Det er ikke så højtideligt. Den måde, australiere taler på, er faktisk ret sjov. 

I galleriet kan du se billeder fra kronprins Frederiks og kronprinsesse Marys liv. 

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary - billeder fra deres liv

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close