Kongelige 17. januar 2018

Mary misbrugt - nu går kongehuset ind i sagen

Kronprinsesse Mary er blandt de kendisser, der fejlagtigt medvirker i en fupreklame for skønhedsproduktet Perlelux. Kronprinsessen er citeret for at hyldeproduktet med flotte ord – men det hele er fup. Kongehuset har nu valgt at tage kontakt til firmaet bag for at få stoppet ulovlighederne
Foto: Peter Grosen

Selv om hun er fem år fra at fylde et halvt århundrede, er Danmarks kronprinsesse en overordentlig smuk kvinde.

Og skulle man tro på en reklame, der lige nu florerer på de sociale medier, skyldes hendes smukke ydre skønhedsproduktet Perlelux.

Produktet har Mary da også selv rost til skyerne.

- Jeg bruger ikke en masse make-up og det har jeg Perlelux at takke for. Produktet har virkelig forbedret min hud på meget kort tid, og jeg kan næsten ikke tro mine egne øjne når jeg kigger i spejlet. Jeg elsker min hud nu, og hader at gemme mig bag et tyk lag af make-up. Det er slet ikke ualmindeligt at jeg næsten aldrig har make-up på mere, fortæller kronprinsesse Mary i en reklame for Perlelux.

Problemet er bare, at det hele er fup. Kronprinsesse Mary har aldrig takket ja til at reklamere for produktet, og kronprinsessen har heller aldrig talt rosende om produktet.

Derfor tager kongehuset nu affære ved at tage kontakt til firmaet for at få stoppet ulovlighederne.

 - Det er ikke tilladt at gøre brug af den kongelige familie i reklamer og markedsføring, hvilket den pågældende hjemmeside vil blive gjort opmærksom på, oplyser Kongehusets kommunikationsafdeling til Ekstra Bladet

SE og HØR har talt med kongehuset, der bekræfter, at man er gået ind i sagen.

Det er dog ikke kun Mary, der er blevet misbrugt af firmaet Perlelux. Også kendisser som Sidse Babett Knudsen, Sólrun Løkke Rasmussen og Helena Christensen er ifølge Ekstra Bladets oplysninger blevet misbrugt i reklamen for Perlelux.

Ifølge fupreklamen, der har floreret på de sociale medier, er det endda Lars Løkke Rasmussen kone, Sólrun Løkke Rasmussen, der er indehaver af firmaet.

- Hun er måske kun 46 år gammel, men det viser sig faktisk at Sólrun Løkke Rasmussen driver en af de mest profitable virksomheder i landet. Den smukke blondine lancerede i al hemmelighed en virksomhed med speciale i hudpleje, og hun har gået stille med dørene om hendes succes som CEO', står der blandt andet ifølge Ekstra Bladet.

Virksomheden, der har adresse i Tjekkiet, har da også kun høstet dårlige anmeldelser på Trustpilot.

Sponsoreret indhold