Kongelige24. april 2019

Mary aflyser sorgmøde

I morgen den 25. april skulle kronprinsesse Mary have rådgivet folk med sorg, som ringede ind til Sorglinjen for at finde en at snakke med. Det godhjertede arrangement er nu blevet rykket, bekræfter kongehusets kommunikationsafdeling over for SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kronprinsesse_mary_1_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Danskere, der er ramt af sorg, skulle i morgen den 25. april have muligheden for at få bearbejdet deres sorg i selskab med selveste kronprinsesse Mary.

Her skulle Mary nemlig have ageret rådgiver på lige fod med Sorglinjens frivillige, når nedtrykte danskere ringer ind for at få gode råd til at komme over deres sorg.

Men det godhjertede arrangement er blevet udsat med over en måned til onsdag den 29. maj. Det bekræfter kongehusets kommunikationsafdeling over for SE og HØR.

Aflysningen kommer kort tid efter, at den danske erhvervsmand Anders Holch Povlsen mistede tre af sine fire børn i det tragiske terrorangreb i Sri Lanka. Holch Povlsen-familien var tætte venner med Mary og Frederik.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20100605-062215-pf-1920x2879we.jpg
 Foto: RitzayScanpix/Jan Dagø

Anders Holch Povlsen med hustruen Anne (Foto: RitzayScanpix/Jan Dagø)

I går satte kronprins Frederik ord på det forfærdelige tab.

- Det er en ufattelig tragedie. Vi tænker på alle de efterladte, fortalte kronprinsen til den fremmødte presse.

Det planlagte arrangement, hvor Mary skulle have rådgivet sorgramte danskere, skulle efter planen have løbet af stablen i morgen. Og i en tidligere pressemeddelelse var direktøren for Det Nationale Sorgcenter, Preben Engelbrekt, begejstret over udsigten til at få kronprinsessen på besøg.

- Vi glæder os til at vise kronprinsessen den forskel, de frivillige på Sorglinjen gør, når de bruger deres dyrekøbte erfaringer til at støtte andre efterladte, sagde Preben Engelbrekt i en pressemeddelelse.

Besøget må direktøren og de mange frivillige hos Sorglinjen nu vente lidt længere på. Ifølge kongehusets kommunikationsafdeling er det nemlig rykket til onsdag den 29. maj.

Her kan sorgramte danskere altså ringe ind til Sorglinjen om måske være heldige at få kronprinsesse Mary i røret til en snak om sorg.

I videoen kan du se en gennemgang af de største kongelige skandaler:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold