Kongelige 12. marts 2020

Marius Borg Høibys kæreste taler ud: Jeg vil ha' børn

I et sjældent interview taler kronprinsesse Mette-Marits svigerdatter ud
Foto: Andreas Fadum

Marius Borg Høiby, der er norske kronprinsesse Mette-Marits søn, har siden 2018 dannet par med Playboy-modellen Juliane Snekkestad.

I et yderst sjældent interview åbner 24-årige Snekkestad nu op om, hvordan det er at danne par med den 23-årige kronprinsesse-søn. 

Det gør hun ifølge norsk SE og HØR i en podcast ved navn "Schendis", hvor hun blandt andet fortæller, hvordan de to mødtes: 

- Jeg boede i Los Angeles i 2014, og så boede han der i 2016 eller noget. Det var faktisk der, vi mødtes. Jeg var i byen for at skyde et fotoshoot - faktisk det, som endte i Playboy - og jeg mødte ham for første gang gennem en fælles ven. Vi tog ud og lærte hinanden at kende, genkalder hun. 

Det var dog første et par år senere, de blev kærester: 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi skrev jo sammen, men det var en ret pinlig måde, vi blev kærester på. Vi havde været i Oslo, og så skulle han køre mig til togstationen. Vi har sådan en ting, at vi gnider næserne mod hinanden, som vi kalder "nesetussing". Så sagde jeg, det er bare "sådan kærester gør", og så spurgte han, om vi ikke var det, fortæller modellen, der selvfølgelig svarede ja til Marius.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Tor Lindseth

Juliane Snekkestad arbejder som model. Foto: Tor Lindseth

Modellen fortæller ikke meget om, hvordan den royale familie er, men hun fortæller, at hun føler sig velkommen i familien og kan godt forstå, hvis folk er nysgerrige. 

Juliane Snekkestad kommer også ind på, at der også er en bagside af medaljen, når det kommer til at date en næsten-royal: For nylig ringede hendes bedstemor til hende, fordi der gik rygter om, at hun var gravid. 

Det var hun ikke, men den smukke model er ikke helt afvisende over for snart at få mini-Marius'er: 

- Jeg vil gerne have børn. Når man er 16, tror man, at man er voksen som 25-årig, og at man er forlovet og har børn. Jeg tror dog, det varer lidt endnu. Men jeg kunne godt tænke mig at få børn, inden jeg er 30. Den første som 28-årig og den anden som 30-årig. Jeg vil have to, slår hun fast i podcasten.

Marius Borg Høiby, er norske kronprinsesse Mette-Marits søn, som hun fik, inden hun mødte kronprins Haakon.

Sponsoreret indhold