Kongelige27. april 2021

Mand påstår, han er Charles og Camillas hemmelige søn - her er beviserne

Australske Simon Charles Dorante-Day har i flere år hårdnakket påstået, at han er prins Charles og Camillas hemmelige søn, og han står nu frem med alle sine beviser
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Charles er officielt far til to sønner: Prins William og prins Harry.

Men står det til en australsk mand har prins Charles endnu en søn: Nemlig ham!

Australske Simon Charles Dorante-Day har i flere år hårdnakket hævdet, at han er prins Charles og hertuginde Camillas hemmelige søn, som de fik, mens de var ganske unge.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega459203_010.jpg
 (Foto: MEGA)

Camilla og Charles har været gift siden april 2005. Men allerede inden brylluppet - og mens Charles stadig var gift med Diana - gik der rygter om, at Charles og Camilla var sammen. Foto: MEGA

På sin Facebookprofil – og til flere australske medier – har den australske mand gentagne gange fortalt sin historie og fremlagt, hvad han mener er beviserne.

Til 7News fortæller 55-årige Simon, der er født i England, at han er overbevist om, at han blev undfanget af Camilla tilbage i 1965.

Der var Camilla bare 18, og Charles var bare 17.

Ifølge Simon var 1965 dét år, hvor Camilla og Charles første gang indledte et romantisk forhold.

Artiklen fortsætter under billedet...

Simon blev født i april 1966 i England og blev senere adopteret af en familie i Portsmouth, England, som havde forbindelser til den britiske monark.

Hans adoptivbedstemor fortalte gentagne gange, at hans biologiske forældre var Charles og Camilla.

- Folk tror, at jeg bliver kendt og får penge ud af det her, men jeg får ingenting, det koster mig i stedet, fortæller han til det australske medie.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/811931bl_21mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Prins Charles og prinsesse Diana blev gift i 1981. Til brylluppet deltog Camilla også. Hun ses øverst på tredje række i hvid kjole og hat. Foto: Ritzau Scanpix

Det britiske kongehus har aldrig kommenteret på Simons påstand, men han håber, at et nyt og frisk "bevis" måske får dem på andre tanker.

Forleden delte han således et foto af sin egen søn ved siden af en ung dronning Elizabeth. Han mener, at ligheden er slående.

Lignende fotos har 55-årige Simon delt de sidste mange år, men intet har altså (endnu) fået kongehuset til at kommentere hans vilde påstand.

Artiklen fortsætter under billedet...

Beviserne

Simon mener, at disse ting beviser hans påstand.

Simon blev født i den britiske by Portsmouth i 1966. Da han var otte måneder, blev han adopteret af et lokalt par ved navn Karen og David Day. Hans adoptivbedsteforældre arbejdede for det britiske kongepar. Hans adoptivbedstemor fortalte gentagne gange, at han var Camilla og Charles' biologiske søn.

”Hun antydede det ikke bare, hun sagde det direkte”.

Ifølge Simons research var prins Charles og Camilla første gang "romantisk involverede" i 1965. Han påstår, at Camilla på mystisk forsvandt fra den britiske scene i mere end ni måneder op til det tidspunkt, hvor han blev født. På samme tidspunkt var en ung prins Charles blevet sendt til Australien.

En historiker har tidligere påstået, at hospitalet, hvor Simon tilsyneladende skulle være blevet født på, ikke havde én eneste fødsel i det årti, hvor Simon blev født.

Simon mener desuden, at der er flere graverende fejl på hans fødselsattest. Han mener, at det er skrevet af andre end hospitalspersonalet.

Simon påstår desuden, at han tilbragte de første otte måneder sammen med Camilla. Derefter besluttede kongehuset, at han skulle adopteres – og valget faldt altså på dronningens tidligere ansatte, Karen og David Day.

Sponsoreret indhold