Kongelige12. marts 2018

Madeleines nyfødte datter har fået et fransk navn

Prinsesse Madeleine og gemalen Chris O'Neill blev i sidste uge forældre til en lille pige, og i dag kom det så frem, hvad det stolte forældrepar har valgt at kalde deres lille datter. Pigen har fået et fransk navn
https://imgix.seoghoer.dk/media/7236cc18b62b4ca0aa320d8592d55d30.jpg
 Foto: All Over

Under et pressemøde på Stockholms slot fortalte en stolt bedstefar, kong Carl Gustaf, at hans seneste barnebarn har fået det franske navn Adrienne Josephine Alice.

Det skriver det norske medie VG.

Ved pressemødet fortalte kong Carl Gustaf også, at hans barnebarn får hertugdømmet Blekinge.

Den lille pige kom til verden natten til fredag i sidste uge og vejede 3.465 gram og var 50 centimeter lang ved fødslen.

- Vi er meget glade for familieforøgelsen, og Leonore og Nicolas ser meget frem til at møde deres nye lillesøster, sagde Chris O'Neill i pressemeddelelsen.

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill bor i London til daglig, men oplyste tidligt i februar, at Madeleine ville komme 'hjem' til Sverige for at føde. Og sådan blev det også. Det nye medlem af den kongelige familie blev født på Danderyd Sygehus.

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill blev gift den 8. juni 2013, og de har nu i alt tre børn.

Prinsesse Leonore på fire år blev født i New York, da parret boede der. Toårige prins Nicolas blev født i Stockholm umiddelbart inden

De boede først i New York, inden adressen altså blev skiftet ud med en i London. Her passer Chris stadig sit job som investeringsmand.

Herunder kan du se billeder af prinsesse Madeleine som barn:

Madeleine: Fra barn til brud

Sponsoreret indhold