Kongelige20. august 2020

Kronprinsse Mary undskylder håndtryk

Det var et uheld, da kronprinsesse Mary kom til at give hånden til WWF Verdensnaturfondens generalsekretær Bo Øksnebjerg
https://imgix.seoghoer.dk/20200819_hjp4621.jpg
 Foto: Hanne Juul

Da kronprinsesse Mary, 48, i går besøgte Kattegatcentret i Grenaa for at sætte sømrokker ud fra en flydebro, begik hun en fatal fejl.

Stik imod Sundhedsstyrelsens anbefalinger kom hun nemlig til at give generalsekretær for WWF Verdensnaturfondens, Bo Øksnebjerg, hånden

Men kronprinsessen er i dag udmærket klar over sin svipser og sender nu en gedigen undskyldning til Det Danske Kongehus’ mere end 446.000 følgere på Instagram:

- Til lands, til vands og i luften - vi skal vænne os til at bære mundbind. Det er vigtigt, at vi sammen følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger, starter kronprinsessen sit opslag.

- I går var jeg i Grenaa til mit første officielle besøg efter sommerferien. Til vands og i luften gik det fint, men til lands smuttede det for mig, og jeg kom desværre til at give hånd. Det mindede mig om, hvor vigtigt det er, at vi hjælper hinanden med at leve op til anbefalingerne. Pas på jer selv, og pas på hinanden, skriver kronprinsessen på Instagram, hvor hun også deler et billede af sig selv iført mundbind.

Sponsoreret indhold