Kongelige17. december 2020

Kronprinsesse Marys julehilsen: Det er hårdt

Selv om 2020 er et ganske udfordrende år, så er der også meget at være taknemmelig for ifølge kronprinsessen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den verserende coronapandemi har i den grad påvirket verden i løbet af 2020. Død, isolation, fyringer og meget andet har i den grad været på tapetet.

Og derfor har vi måske også særligt brug for hinanden, mens tiden er svær.

Det er noget nær det overordnede tema, som kronprinsesse Mary, 48, præsenterer i sin julehilsen:

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mary_16.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Foto: Hanne Juul

- Det har været et meget specielt år. For os alle sammen. Det har været et udfordrende år. For rigtig mange mennesker har restriktionerne medført et stort socialt afsavn.

- Men 2020 har også bekræftet os i, hvor meget vi har brug for hinanden. Hvor meget det betyder at have nogen tæt på i livet. Og det har været et år, hvor mange har vist et stort engagement og en villighed til at gå en ekstra mil for at hjælpe andre. Det har været både rørende og opløftende at opleve, lyder nogle af ordene i Marys hilsen, som Kongehuset har delt på Instagram.

Men selv om dagene er grå og triste, og meget ser sort ud, er der fortsat ting at være taknemmelig for:

- Selvom det er en hård og svær tid, er der også meget at være taknemmelig for – som giver håb: Viljen til at være noget for hinanden og modet til at stå frem og bede om hjælp er noget af det, jeg har haft den glæde at opleve mange gange i det seneste år. Det giver mig troen på, at vi – sammen – kan komme igennem en mørk tid og ud på den anden side, siger Mary, inden hun ønsker både en glædelig jul og takker de mennesker, der i denne tid blandt andet viser ”omtanke, medfølelse og indlevelse”.

Se opslaget fra kronprinsessen nedenfor:

Sponsoreret indhold