Kronprinsesse Mary til møde med Søren Brostrøm og Magnus Heunicke

Her til morgen mødes kronprinsesse Mary med to mænd, der på grund af corona-krisen i Danmark er blevet to yderst velkendte ansigter. 

Den 48-årige kronprinsesse deltager her til morgen som protektor i WHO Regional Committee for Europe i FN-Byen i København, og her deltager blandt andet Søren Brostrøm, direktør for Sundhedsstyrelsen, og sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke. 

- H.K.H. Kronprinsessen deltager som protektor i den 70. udgave af WHO Regional Committee for Europe (RC70), der dette år afholdes virtuelt grundet COVID-19. På mødet vil sundhedsministre og højtstående repræsentanter for de 53 medlemsstater i WHO's europæiske region samt partnerorganisationer og civilsamfundet diskutere sundhedsspørgsmål, lyder det på kongehusets hjemmeside. 

Artiklen fortsætter under tweetet

Vores alle sammens corona-general Søren Brostrøm har tweetet fra mødet, hvor man kan skimte kronprinsesse Mary, der sidder sammen med Magnus Heunicke og WHO's regionale direktør for Europa Hans Kluge. 

Artiklen fortsætter under billedet

Frederik, 52, og Mary, 48, er blevet gode til kommunikation på de sociale medier.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik gør deres i kampen mod corona. Foto: Martin Høien

I sidste uge meddelte kongehuset, at Frederik og Mary har doneret et stort beløb til tre projekter, der har tilknytning til COVID-19.

På kongehuset hjemmeside skriver kronprinsparret, at de med i alt 700.000 kr. har valgt at støtte Læger uden Grænsers globale medicinske indsats mod COVID-19, Angstforeningens arbejde med børn og unges angst og bekymringer - før og efter corona samt Børneulykkesfondens projekt "Legeheltene - den nye hverdag" (efter COVID-19).

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close