Kronprinsesse Mary overrasker med selfie uden makeup

Foto: Hanne Juul

I går holdt kronprinsesse Mary bestyrelsesmøde i Mary Fonden, og her gjorde hun flere ekstraordinære ting.

I et Instagram-opslag for Mary Fonden deler den 48-årige kronprinsesse en selfie fra hjemmekontoret, for som mange andre arbejder hun hjemmefra og holder digitale møder frem for fysiske. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

I dag har vi holdt bestyrelsesmøde i Mary Fonden under meget anderledes omstændigheder, end vi plejer. Som alle andre skal vi holde afstand, og vi mødtes derfor på Teams. Vi plejer heller ikke at kommunikere fra disse møder - eller tage billeder for den sags skyld. Men jeg synes, at denne særlige situation kalder på, at vi åbner lidt mere op for det, der foregår i Mary Fonden netop nu. Dagens vigtigste emne var, at konsekvenserne af Coronakrisen faktisk rammer lige ind i mange af de udfordringer, vi beskæftiger os med i Mary Fonden. Der er risiko for, at flere vil føle sig ensomme, at volden i hjemmet eskalerer, og at isolation og fysisk distance vil gå ud over børn og unges trivsel. På mødet i dag talte vi om, hvad vi i Mary Fonden gør for at sætte fokus på og bidrage til at løse de problemer, der følger i kølvandet på Coronakrisen. For der skal tænkes i nye baner. Der er god opbakning fra bestyrelsen til de tiltag, der allerede er i gang, og der kom også nye gode idéer op på mødet, som vi nu arbejder videre med. - H.K.H. Kronprinsessen

Et opslag delt af Mary Fonden (@mary_fonden) den

- I dag har vi holdt bestyrelsesmøde i Mary Fonden under meget anderledes omstændigheder, end vi plejer. Som alle andre skal vi holde afstand, og vi mødtes derfor på Teams. Vi plejer heller ikke at kommunikere fra disse møder - eller tage billeder for den sags skyld. Men jeg synes, at denne særlige situation kalder på, at vi åbner lidt mere op for det, der foregår i Mary Fonden netop nu, skriver Mary til billedet. 

Men det er ikke kun de usædvanlige omstædigheder ved billedet, som mange royale fans hæfter sig ved: Årvågne Mary-fans bemærker, at kronprinsessen ikke har makeup på - eller i hvert fald ser mere naturlig ud, end hun plejer. 

- Et ægte Kronprinsesse-selfie. Hvor mange lande har lige en kronprinsesse der poster selfies uden makeup direkte fra hjemmekontoret?, lyder det fra en følger i kommentarfeltet. 

- Smukke smukke Mary.... uden makeup, stemmer en anden i. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close