Kongelige 11. juni 2020

Kronprins Frederik på “Kurs mod danske kyster”

Mikkel Beha får kongeligt besøg på Wallenberg, når selveste kronprins Frederik sejler med de næste dage
Foto: Kongehuset

Det er ikke kun Mikkel Beha og familien, der elsker at komme på eventyr og sejle mod nye steder og oplevelser.

Nu skal også kronprins Frederik med, når familien Beha drager mod de danske kyster.

Det afslører Kongehuset på deres Instagram.

- Jeg er kommet ombord på familien Behas skib Wallenberg, hvor vi sammen de næste dage sejler ud på eventyr til en række kyster i det nordjyske, starter kronprinsen det nyeste opslag på profilen og fortsætter:

- Der er ingen tvivl om, at farvandene herhjemme er utrolig smukke, særligt om sommeren, og jeg glæder mig til at dele historier og oplevelser om vores dejlige sommerland med familien, når jeg kommer hjem.

Det fornemme besøg sker i forbindelse med, at kronprinsen skal være en del af optagelserne til det nye TV 2 program ”Kurs mod danske kyster”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver TV 2.

Ifølge Mikkel Beha vil kronprinsen indgå som naturlig en del af besætningen på lige fod med de øvrige ombord. Trods hans kongelige titel er der derfor ingen særbehandling i vente.

- Vi har ikke lavet noget kongeligt program for kronprinsen, men vi deler den kærlighed, vi har til Danmark, med ham, lyder det fra Mikkel Beha i en pressemeddelelse.

Kender allerede hinanden

Det er dog heller ikke første gang, at kronprinsen og Beha møder hinanden.

De har stødt på hinanden under flere lejligheder gennem årene. Blandt andet under OL i Rio i 2016, hvor Mikkel Beha og sønnen Emil var med til at dække sejlsport for TV 2, hvor kronprinsen aflagde studiet et besøg.

Beha er da heller ikke et sekund i tvivl om, at kronprinsen kun vil være god at have ombord på Wallenberg.

- Kronprins Frederik er bærer af Danmarks historie, og han er utrolig vidende om vores land, som han har besøgt på land og fra Kongeskibet Dannebrog gennem hele sit liv, lyder det fra Mikkel Beha.

”Kurs mod danske kyster” vil kunne ses til juli på TV 2 og på TV 2 Play.

Sponsoreret indhold