Kongelige20. maj 2020

Kronprins Frederik og prins Christian træner med Astralis

På trods af corona-krisen formår kronprins Frederik og prins Christian at holde sig i form. Nu træner de sammen med verdensstjernerne fra Astralis
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190610_hjp5780.jpg
 Foto: Hanne Juul

Selv om corona-krisen stadig er over os, så ligger kongehuset altså ikke på den lade side.

De fleste danskere har nok brugt det meste af tiden de seneste to måneder på sofaen i selskab med Netflix.

Nu begynder samfundshjulene igen at dreje rundt, og det betyder også, at man igen skal have gang i kroppen efter to måneders dvale.

Det gælder også for kronprins Frederik og prins Christian, som i dag fik gang i kroppen med to af spillerne fra det danske CS:GO-hold, Astralis.

Som bekendt er Astralis lige nu rangeret som det bedste hold i verden inden for det populære computerspil, Counter Strike. Deres træning foregår dog ikke kun siddende med en mus i hånden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/copy_of_mho8741.jpg
 Foto: Martin Høien

Frederik og Christian har begge en aktiv livsstil (Foto: Martin Høien)

- Under dagens besøg deltog Prins Christian i en række øvelser sammen med Astralis-spillerne Peter "dupreeh" Rasmussen og Jakob "JUGi" Hansen. Her blev der gennemgået eksempler på øvelser, man som esportsatlet kan bruge for at præstere bedre, når man sidder i kampe, der kan vare fra én til syv timer, skriver Kongehuset på Instagram.

Drengene fra Astralis er over de seneste par år blevet hyldet i stor stil af nærmest samtlige store personligheder i Danmark. Både Lars Løkke Rasmussen og flere store musikalske stjerner har meldt sig som fan.

Nu kan Astralis skrive to endnu mere prominente navne ind i deres fanklub, nemlig kronprins Frederik og prins Christian.

Du kan se billeder og video fra besøget her:

Sponsoreret indhold