Kongelige 7. juni

Kronprins Frederik med sønnerne i ladcykel: Hvor er hjelmene?

Kronprinsparret har før fået roser for, at de transporterer sig selv og børnene i ladcykel – men til Royal Run var der noget ved den grønne transportform, der fik folk til at fare til tasterne
Kronprins Frederik med Christian og Vincent i ladcykel

Kronprins Frederik overraskede, da der skulle løbes Royal Run i København og på Frederiksberg. Prins Christian og Prins Vincent skulle nemlig også løbe med.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Med de stigende benzinpriser og hensynet til miljøet er der ekstra god grund til at vælge cyklen.

Således overraskede kronprins Frederik, da han mandag ankom til Royal Run i København og på Frederiksberg.

Oprindeligt var det kun annonceret, at det var kronprinsen, der skulle løbe ruten, men på dagen gjorde prins Christian, 16, og prins Vincent, 11, deres far selskab – og den royale trio ankom på ladcykel.

Den 54-årige far til fire fragtede sine to sønner i en ladcykel fra danske Butchers & Bicycles, der har en startpris på 48.000 kr., og selv om transportformen var grøn, så var der noget andet, der fik folk til at se rødt.

TV 2 NYHEDERNE har omtalt kronprinsens ankomst på ladcykel, og i kommentarfeltet på Facebook bemærker flere, at hverken far eller sønner har cykelhjelm på.

– Husk den royale hjelm, skriver én i kommentarfeltet.

– De manglende hjelme er valgfrie, men mon ikke man som god rollemodel burde have haft dem på også?, bemærker en anden.

– Helt vildt fedt! Men jeg havde nu gerne set, at de havde cykelhjelme på. De er fantastiske forbilleder, stemmer en tredje i. 

 

Sponsoreret indhold