Krise i det britiske kongehus: Meghan står bag

Hertuginde Meghan.

Hertuginde Meghan.

(Foto: MEGA)

Kaosset har ikke været større i det britiske kongehus i mange år, siden prins Harry og hertuginde Meghan smed bomben om, at de nu vil trække sig som fremtædende medlemmer af det britiske kongehus.

Samtidig afslørede parret, at de sammen med deres søn Archie, som kom til verden i maj, vil flytte til Nordamerika .

Den overraskende udmelding fra parret kom som noget af et chok – både for den britiske befolkning, men også for det britiske kongehus, der ikke var blevet varslet på forhånd om beslutningen og udmeldingen.

Men den drastiske beslutning kunne have været undgået. Det havde dog krævet, at Harry aldrig havde mødt sin Meghan.

Ifølge ugebladet People er det nemlig den tidligere skuespiller, som er hjernen bag de drastiske planer om tilbagetrækning.

Artiklen fortsætter under billedet...

I kølvandet på den uventede og overraskende udmelding fra det royale par indkaldte dronning Elizabeth til et krisemøde (Foto: MEGA)

- Da Meghan kom ind i billede, og hun var interesseret i at ændre tingene, bød Harry det velkommen, siger en ven til Harry og Meghan ifølge People.

Det er ikke al tid i fremtiden, Harry og Meghan har tænkt sig at være i Nordamerika. Den lille familie med sønnen Archie skal bo både i England og Canada.

En af de primære grunde til, at Meghan gerne ville trække sig tilbage som fremtædende medlemmer af det britiske kongehus, er den store opmærksomhed.

Siden de fandt sammen, har begge været genstand for massiv omtale - og ikke altid af den positive slags. 

Parret – og i særdeleshed Meghan – har høstet en hel del negativ omtale, hvor især Meghans kaotiske og anspændte forhold til faderen har vakt harme hos den britiske befolkning.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close