Kongelige16. december 2023

Kongelige vovehalse: Dét lavede de i Sydney

Nye billeder viser, at kronprinsessen har hygget sig i højderne med prinsesse Josephine og prins Vincent 'Down Under'
Mary, Vincent og Josephine landede forleden i den internationale lufthavn i Sydney, hvor veninden Amber tog imod familien.
Mary, Vincent og Josephine landede forleden i den internationale lufthavn i Sydney, hvor veninden Amber tog imod familien.
 Foto: Media-Mode / SplashNews.com

Kronprinsesse Mary, prinsesse Josephine og prins Vincent ankom forleden til Sydney, hvor de mødtes med Marys bedste veninde, Amber Petty.

Inden turen gik videre mod Tasmanien, har trekløveret hygget sig i Sydney, hvor de tilsyneladende kastede sig ud i en disciplin, som folk med højdeskræk nok vil gyse ved tanken om.

Kronprinsessen har nemlig haft tvillingerne en tur oppe i højderne for at prøve kræfter med "The Harbour Bridge Experience", hvor man kan gå på toppen af Sydneys ikoniske bro, mens byens fodgængere, cyklister og køretøjer suser afsted under fødderne på en.

På BridgeClimb Sydneys X-profil kan man lige nu se et billede af de tre på broen med Operahuset i baggrunden:

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-16/rr.png
Ingen højdeskræk at spore her.
 Foto: BridgeClimb Sydney via X.

- Det var en ære at byde hendes kongelige højhed kronprinsesse Mary af Danmark, prinsesse Josephine og prins Vincent velkommen til Sydney Harbour Bridge under deres ophold i Australien i sidste uge. Vi håber, du nød din særlige familietid på den ikoniske 'Coathanger'!, skriver BridgdeClimb Sydney på det sociale medie X.

Sydney Harbour Bridge er verdens højeste stålbuestruktur - også kendt under navnet 'Coathanger' (bøjle, red.). Den er blevet et ikonisk symbol på Australien med en samlet højde på hele 134 meter.

Fredag sluttede Kronprins Frederik og prinsesse Isabella til Mary og tvillingerne i New Zealand efter 10 dages adskillelse.

Sponsoreret indhold