Kongehuset rydder kalenderen resten af marts

Her er prinsesse Benedikte, kronprinsesse Mary, kronprins Frederik og dronning Margrethe til Folketingets åbning i oktober 2019.

Her er prinsesse Benedikte, kronprinsesse Mary, kronprins Frederik og dronning Margrethe til Folketingets åbning i oktober 2019.

Foto: Kaspar Wenstrup

Mens kongehuset allerede har meldt en del aflysninger ud, tager man nu konsekvensen af den seneste COVID19-udvikling i Danmark og rydder nu resten af den kongelige kalender måneden ud. Det skriver BILLED-BLADET

Kongehuset har tidligere aflyst prinsesse Benediktes deltagelse i Dansk Varmblogs Hingstekåring i Herning den 7. marts samt det traditionelle fakkeloptog ved Fredensborg slot i dag - en begivenhed, som dronning Margrethe ellers altid overværer. 

Og nu ryddes resten af den kongelige kalender altså for marts måned. Alle festlighederne op til dronningens 80-års fødselsdag den 16. april, står dog fortsat uberørte hen. 

Blandt de mange aflyste begivenheder er blandt andet prinsesse Benediktes deltagelse i en festgudstjeneste i anledning af 100-året for genforeningen i Marienkirche i Flensborg, Tyskland den 15. marts. 

Den 18. marts kommer dronningen ikke til at overvære Dronningens Urparade ved Den Kongelige Livgarde, som det ellers var planen. 

Endelig skal kronprins Frederik ikke deltage i åbningen af Carlsbergs nye hovedkvarter i Carlsbergbyen i København den 19. marts. 

Der er streget i alt 11 planlagte begivenheder i den royale kalender i marts. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close