Kongelige 12. marts 2020

Kongehuset rydder kalenderen resten af marts

Ligesom resten af det officielle Danmark lukker det danske kongehus nu ned resten af marts
Foto: Kaspar Wenstrup

Mens kongehuset allerede har meldt en del aflysninger ud, tager man nu konsekvensen af den seneste COVID19-udvikling i Danmark og rydder nu resten af den kongelige kalender måneden ud. Det skriver BILLED-BLADET

Kongehuset har tidligere aflyst prinsesse Benediktes deltagelse i Dansk Varmblogs Hingstekåring i Herning den 7. marts samt det traditionelle fakkeloptog ved Fredensborg slot i dag - en begivenhed, som dronning Margrethe ellers altid overværer. 

Og nu ryddes resten af den kongelige kalender altså for marts måned. Alle festlighederne op til dronningens 80-års fødselsdag den 16. april, står dog fortsat uberørte hen. 

Blandt de mange aflyste begivenheder er blandt andet prinsesse Benediktes deltagelse i en festgudstjeneste i anledning af 100-året for genforeningen i Marienkirche i Flensborg, Tyskland den 15. marts. 

Den 18. marts kommer dronningen ikke til at overvære Dronningens Urparade ved Den Kongelige Livgarde, som det ellers var planen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Endelig skal kronprins Frederik ikke deltage i åbningen af Carlsbergs nye hovedkvarter i Carlsbergbyen i København den 19. marts. 

Der er streget i alt 11 planlagte begivenheder i den royale kalender i marts. 

Sponsoreret indhold