Kongelige12. marts 2020

Kongehuset rydder kalenderen resten af marts

Ligesom resten af det officielle Danmark lukker det danske kongehus nu ned resten af marts
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20191001_wen_-_folketinget_209.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Mens kongehuset allerede har meldt en del aflysninger ud, tager man nu konsekvensen af den seneste COVID19-udvikling i Danmark og rydder nu resten af den kongelige kalender måneden ud. Det skriver BILLED-BLADET.

Kongehuset har tidligere aflyst prinsesse Benediktes deltagelse i Dansk Varmblogs Hingstekåring i Herning den 7. marts samt det traditionelle fakkeloptog ved Fredensborg slot i dag - en begivenhed, som dronning Margrethe ellers altid overværer.

Og nu ryddes resten af den kongelige kalender altså for marts måned. Alle festlighederne op til dronningens 80-års fødselsdag den 16. april, står dog fortsat uberørte hen.

Blandt de mange aflyste begivenheder er blandt andet prinsesse Benediktes deltagelse i en festgudstjeneste i anledning af 100-året for genforeningen i Marienkirche i Flensborg, Tyskland den 15. marts.

Den 18. marts kommer dronningen ikke til at overvære Dronningens Urparade ved Den Kongelige Livgarde, som det ellers var planen.

Endelig skal kronprins Frederik ikke deltage i åbningen af Carlsbergs nye hovedkvarter i Carlsbergbyen i København den 19. marts.

Der er streget i alt 11 planlagte begivenheder i den royale kalender i marts.

Sponsoreret indhold