Kongehuset deler det sødeste foto af Frede og Marys børn

(Foto: All Over)

Kronprinsparret og deres fire royale rollinger har skiftet det danske sommervejr ud med regn og slud.

Frederik, Mary og deres fire børn er således ankommet til den færøske by Tórshavn i dag på officielt besøg.

Men selv om vejret ikke arter sig på Færøerne, er humøret stadig højt. Og det er da også nogle glade og smilende royale rollinger, som for kort tid siden lod sig fotografere i den færøske nationaldragt.

Det skønne foto med de fire  søde "nisser” har kongehuset efterfølgende delt på de sociale medier, og her vælter det naturligvis ind med søde kommentarer til Christian, Isabella, Vincent og Josephine. De er da også ganske bedårende!

Kronprinsfamilien indleder i dag et togt med Kongeskibet Dannebrog på Færøerne. I den anledning bærer Deres Kongelige Højheder nationaldragter. H.K.H. Kronprinsens nationaldragt blev i sin ting skænket af Færøernes landsstyre og Lagting. Det særlige kendetegn er vesten, der er rød og med forskellige broderier i blå nuancer med blade i forskellige grønne toner. H.K.H. Kronprinsessens nationaldragt blev skænket af Færøernes landsstyre og Lagting i 2005, da Hendes Kongelige Højhed var på sit første besøg på Færøerne. Nationaldragten består af et forklæde og tørklæde af mørkegrønt uld og med et margueritmønster. Den tilhørende strikkede trøje med snøreliv er i rødt og sort mønster. Sølvet er designet særligt til Kronprinsessen. H.K.H. Prins Christians nationaldragt er en gave fra Tórshavn Kommune og sølvet er en gave fra Færøernes landsstyre og Færøernes lagting. Vesten har et gammelt færøsk mønster og er rød og med broderier i lilla og gule blomster med blade i forskellige grønne nuancer. H.K.H. Prinsesse Isabellas dragt er en gave fra Sunda Kommune og sølvet er en gave fra Færøernes landsstyre og Færøernes lagting. Nationaldragten består af et forklæde, et tørklæde og en kysen i blå uld. H.K.H. Prins Vincents dragt er en gave fra Runavík Kommune og sølvet er en gave fra Færøernes landsstyre og Færøernes lagting. Prinsens nationaldragt er kendetegnet med en rød vest med et gammelt færøsk mønster. H.K.H. Prinsesse Josephines dragt er en gave fra Klaksvík Kommune og sølvet er en gave fra Færøernes landsstyre og Færøernes lagting. Nationaldragten består af et forklæde, et tørklæde og en kysen af blå uld. Kongehuset

Et opslag delt af DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) den

De næste dage skal familien blandt andet besøge roklubben Knørrur, besøge Skolen på Argjahamri, besøge kollegiet Finsen, besøge daginstitutionen Býlingshúsið undir fjalli og deltage i diverse andre arrangementer og fester.

Det officielle besøg slutter den 26. august.

Inden turen til Færøerne har kronprinsparret og ungerne holdt sommerferie, og traditionen tro blev ferien tilbragt på Gråsten Slot.

Gråsten Slot har fungeret som sommerbolig for den kongelige familie siden 1935, hvor kong Frederik den 9. og dronning Ingrid modtog slottet i bryllupsgave.

Du kan se eller gense kongefamilien på Gråsten Slot i det store galleri herunder:

Kongefamilien holder sommerferie på Gråsten Slot i juli 2018

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close