Kongelige 10. marts 2020

Kongehuset aflyser af frygt for corona-virus

Det danske kongehus har valgt at aflyse et traditionsrigt arrangement af frygt for spredningen af corona-virus
(Foto: Hanne Juul)

Frygten for spredningen af corona-virus har nu fået kongehuset til at aflyse et traditionsrigt arrangement, der skulle være løbet af stablen på torsdag.

Det traditionsrige fakkeltog med Fredensborgs borgere, som hvert år byder dronningen velkommen til byen, er således blevet aflyst.

Det oplyser kongehuset på sin hjemmeside.

-  Beslutningen er taget af Fredensborg Kommune sammen med Kongehuset og sker på baggrund af myndighedernes anbefalinger for at begrænse udbredelsen af COVID-19, skriver kongehuset på sin hjemmeside.

 Virussen har siden december spredt sig som en steppebrand over hele verden. I skrivende stund er særlig Italien hårdt ramt, og den italienske regering har i forbindelse med spredningen af corona-virussen valgt at lukke landet fuldstændig ned.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Premierminister har derfor bedt italienerne om at undgå at gå udenfor, medmindre det er strengt nødvendigt. Desuden er arrangementer i hele landet aflyst, mens skoler og universiteter er lukket frem til 3. april.

Herhjemme har mindst 90 personer fået konstateret corona-virus, mens over 700 er blevet sat i karantæne for at mindske spredningen.

 

Sponsoreret indhold