Kongelige 21. juni (opd. 21. juni)

Kongehuset afbryder samarbejdet: Færdig med krænker-kok Jens-Peter Skov

Det danske kongehus har gennem flere år benyttet sig af den omstridte kok til forskellige arrangementer - nu er det slut
Jens-Peter Skov

Jens-Peter Skov skal ikke længere forvente at servere mad for medlemmer fra det danske kongehus.

Foto: Lars Horn

Kok Jens-Peter Skov skal ikke længere lave mad til det danske kongehus.

Det oplyser kongehuset i et skriftligt svar til Ekstra Bladet. Og for SE og HØR bekræfter Kongehuset også, at samarbejdet med kokken er forbi.

Samarbejdet slutter, efter avisen har kunnet afsløre, hvordan ejeren af Sallingsund Færgekro på Mors gennem mere end 20 år har krænket sine ansatte seksuelt og psykisk.

Det involverer blandt andet samleje med en 14-årig dreng, står der på tirsdagens forside.

Har serveret for hele den kongelige familie

Kongehuset har gennem flere år benyttet sig af Jens-Peter Skov til flere arrangementer herunder sommerfester, statsmiddage, dronningens 70-års fødselsdag samt prins Joachim og grevinde Alexandras bryllup.

Derudover har familien været faste gæser på kokkens kro på Mors, men det er altså slut nu, efter 17 tidligere ansatte og elever er stået frem og fortalt om deres oplevelser med Jens-Peter Skov.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg kan tydeligt huske, at han har taget mig på røven og sagt: "Mhmm, den er godt nok god." Jeg har også prøvet, at han trak sig ind til mig bagfra og nussede mig på ryggen.

– Jeg stivnede fuldstændig hver gang og anede ikke, hvad jeg skulle gøre, lyder det fra en af Jens-Peter Skovs tidligere kokkeelever.

Jens-Peter Skov har endnu ikke kommenteret på fyringen.

Sponsoreret indhold