Kongelige13. maj 2024

Kongehus deler særligt foto: Aldrig set før

Dagen før statsbesøget i Norge har det norske kongehus offentliggjort en række billeder, som ikke før er blevet vist frem
Tirsdag og onsdag er kongeparret på statsbesøg i Norge.
Tirsdag og onsdag er kongeparret på statsbesøg i Norge.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Kong Frederik udsat for vilde rygter

Inden det forestående statsbesøg i Norge har de royale nordmænd gravet dybt i fotoalbummerne.

I et Instagram-opslag, hvor de nære relationer mellem de to nordiske kongehuse uddybes, har det norske kongehus således offentliggjort hidtil usete fotos af kong Frederik.

Det er foto nummer to og fem i nedenstående fotokarrusel, at de hidtil usete billeder for første gang vises frem.

Et af billederne viser prinsesse Ingrid Alexandra stå storsmilende med den daværende kronprins Frederik, mens det andet foto viser prins Christian, prinsesse Ingrid Alexandra, kronprinsesse Mette-Marit og Frederik stå sammen.

– Disse private billeder fra prinsesse Ingrid Alexandras konfirmation har vi aldrig set før! Vi har dog set et af prinsessen og prins Christian fra samme anledning, som det norske kongehus delte, da sidstnævnte blev myndig i efteråret, forklarer norsk SE og HØRs kongehusekspert Caroline Vagle om billederne, der er fra 2019.

Det er foto nr. to herunder, der henvises til:

Båndene mellem kong Frederik og prinsesse Ingrid Alexandra er da også utroligt nære: Kong Frederik er fadder for prinsesse Ingrid Alexandra, mens kronprinsesse Mette-Marit er fadder for kronprins Christian.

Sponsoreret indhold