Kongelige29. januar 2024

Kong Charles udskrives fra hospitalet efter tre dage

Tre dage efter sin operation for en forstørret prostata udskrives Kong Charles fra hospitalet
Kong Charles er ved godt mod efter operationen. Billedet her er dog fra en tidligere lejlighed.
Kong Charles er ved godt mod efter operationen. Billedet her er dog fra en tidligere lejlighed.
 Arkivfoto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Kongehuset udsender pressemeddelelse: Prinsesse Kate udskrevet

Fredag morgen blev Kong Charles indlagt på hospitalet for at komme under kniven for sin forstørrede prostata. Nu er kongen fri til at gå og har netop forladt stedet efter tre dages hvile efter operationen.

Det skriver Daily Mail.

Kong Charles blev på privathospitalet til observation efter den vellykkede operation og har undervejs fået besøg af dronning Camilla fire gange.

Planen var oprindeligt, at han skulle være indlagt i to døgn, men indlæggelsen blev forlænget, hvilket skabte spekulationer om, hvorvidt operationen rent faktisk var vellykket.

Onsdag i sidste uge meddelte Buckingham Palace, at den 75-årige britiske monark havde fået konstateret forstørret prostata – og at han i samme ombæring skulle opereres kort efter.

Meldingen kom blot timer efter, at samme kongehus meddelte, at hans svigerdatter – 42-årige prinsesse Kate – også var blevet indlagt og opereret i maven.

Kongehuset har ikke ønsket at oplyse, hvorfor den 42-årige prinsesse er blevet opereret, men har dog afsløret, at hun forventes at være indlagt i 10-14 dage.

Sponsoreret indhold