Kom til jul på slottet: Nu gør kongehuset det igen

Nu er der altså ikke mange timer til, at kalender siger 1. december og dermed også måneden for at følge med i de hyggelige julekalendere.

For det er ikke kun på TV 2 og DR, du kan følge med i alt fra det nye skud på stammen ”Kometernes Jul” eller den gode gamle klassiker ”Alletiders Nisse”. Du kan også følge med hos kongehuset, der i morgen åbner den første låge i årets julekalender.

Det skriver det danske kongehus på deres Instagram-profil.

- Nedtællingen til juleaften begynder for alvor i morgen, hvor Kongehuset præsenterer en digital julekalender, der byder på et juleeventyr om Hendes Majestæt Dronningens håndlavede nisser, skriver de til billedet, der viser dronningen sidde med sine fine nisser.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det er sjette gang, at kongehuset laver en digital julekalender, og i år vil omdrejningspunktet være en ”oplevelsesrejse gennem den danske kongerække”, skriver de videre.

Så udover at man kan følge med i en hyggelig, lille julefortælling hver dag op til juleaften, så kan man samtidig blive mindet om, eller blive gjort klogere, på den danske kongelige historie.

Den første låge i kalenderen bliver åbnet i morgen, onsdag den 1. december klokken 07.30 på både Facebook, Instagram og kongehusets egen hjemmeside.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close