Kongelige25. februar 2023

Kilder afslører: Prins Harry vil tilføje et kapitel i sin bog

Noget kunne tyde på, at familiestriden i det britiske kongehus ikke er slut endnu, for Prins Harry vil tilføje endnu et kapitel til sin omstridte bog “Reserven”
Ifølge en kilde er prins Harry ikke færdig med afsløringerne. 
Ifølge en kilde er prins Harry ikke færdig med afsløringerne.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det trak overskrifter verden over, da prins Harry udgav sin bog “Reserven”, hvor han viste læserne en hidtil ukendt side af de kongelige i England.

Familiestriden blussede op, da han gav slibrige detaljer om både hans far og bror.

Men noget kunne tyde på, at yngsteprinsen ikke er færdig med at pisse familiemedlemmer af. Han vil nemlig gerne tilføje endnu et kapitel til sin bog.

Det fortæller en kilde tæt på prinsen til det amerikanske medie PageSix.

– Prins Harry er allerede ved at planlægge en tilføjelse af mindst et nyt kapitel i paperbackversionen, der udkommer senere i år eller tidligt næste år, fortæller kilden.

Bogen blev en bestseller på rekordfart. 
Bogen blev en bestseller på rekordfart.
 Foto: Ritzau Scanpix

Kilden tilføjede, at læserne er spændt på at høre prinsen og hans kone Meghan Markles følelser omkring den modvind de fik, efter deres dokumentarserie på Netflix kom ud og med bogens udgivelse.

En repræsentant for prinsen afviser dog, at der er tale om at skulle tilføje endnu et kapitel i bogen.

Det ville dog nemt være muligt for den tidligere soldat. Han har nemlig selv udtalt, at hans oprindelig bog var på svimlende 800 sider. Den blev senere redigeret ned til 400 sider, så man kunne jo tage fra de kasserede sider, hvis man havde mere at tilføje.

Sponsoreret indhold