Kongelige14. januar 2024

Jim Lyngvild om kong Frederik og dronning Mary: Fuldkommen perfekt!

Jim Lyngvild har kun rosende ord til kongehuset oven på et ”fuldstændig fantastisk” tronskifte
Jim Lyngvild har kun rosende ord til kongehuset oven på et ”fuldstændig fantastisk” tronskifte.
Jim Lyngvild har kun rosende ord til kongehuset oven på et ”fuldstændig fantastisk” tronskifte.
 Foto: Hanne Juul og privat

Modemanden Jim Lyngvild er blevet endnu vildere med kongehuset – og i særdeleshed kong Frederik og dronning Mary – efter dagens historiske begivenhed.

Han synes nemlig, at kongeparret bestod dagens vigtige opgave med bravur:

- Jeg troede ikke, jeg kunne blive mere monarkist, men det skete så i dag. Hold da op hvor klarede de det godt, siger Jim Lyngvild.

Han har tilbragt hele dagen i de københavnske gader for at opleve tronskiftet på nærmeste hold. Og stemningen har været helt ekstatisk, fortæller han:

- Det har intet mindre end været en fuldstændig eventyrlig dag.

Han er især imponeret over, hvordan Danmarks nye kongepar klarede opgaven:

- De sidste lange stykke tid – og særligt de sidste 14 dage – har vi talt om, hvordan Frederik skulle kunne leve op til sin mor, der var den perfekte dronning. Og det var hun også, men vi kommer til at se noget andet. Det her par og den her familie sætter det gamle kongehus fuldstændig til vægs, siger Jim Lyngvild til SE og HØR og tilføjer:

- Den opbakning der har været i dag, har været så overvældende. Jeg forstår godt, at han græd – både ved abdikationen, men især også da han trådte ud på balkonen. Ingen havde i deres vildeste fantasi forestillet sig, at der ville være SÅ mange mennesker.

Spørger man Jim Lyngvild, var det tydeligt, at mange ikke blot kom for at tage afsked med Danmarks dronning gennem 52 år:

- Det var tydeligt, at stemningen både var ”Længe leve dronning Margrethe, men endnu mere velkommen kong Frederik”, siger han og tilføjer:

- I dag var Frederik, Mary og børnenes dag. Det var også tydeligt at se på ruten. Når dronningen kom forbi, blev der hujet og klappet, men når Frederik og Mary kom, var det superstjerner. Så der har du din rubrik: Danmarks nye superstjerner, eller faktisk verdens nye superstjerner. De har alt det, et eventyr har brug for.

Sponsoreret indhold