Kongelige14. december 2022

Isdronning: Margrethe har stadig ikke talt med Nikolai og Felix

Julen nærmer sig, men når julefreden at sænke sig over de kongelige gemakker? Det er tvivlsomt, for dronning Margrethe har endnu ikke rakt ud til sin familie efter at have frataget dem de royale titler
Dronning Margrethe
Dronning Margrethe har stadig ikke talt ud med sin familie efter kæmpedrama tidligere på året.
 Foto: MEGA

Der er ingen kære farmor i kongehuset.

For siden dronning Margrethe i slutningen af september strippede prins Joachims børn for deres prinse- og prinsessetitler, har hendes majestæt ikke mælet ét ord med sine børnebørn.

Det skriver B.T.

Det kom ifølge avisen frem under B.T.’s liveshow ”Året der gik i kongehuset”, hvor grevinde Alexandras presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen medvirkede.

- Nej. Ingen har talt med nogen af dem. Heller ikke resten af familien. Så skal det være den sidste time, for jeg spurgte dem lige inden, jeg tog herhen, afslører hun under showet.

Dagen efter, den chokerende nyhed kom frem, tog prins Nikolai bladet fra munden og sagde til Ekstra Bladet, at han var både ked af det og uforstående over for sin farmors beslutning.

Det er i følge Helle von Wildenrath Løvgreen ikke noget, der har ændret sig siden Det royale familiedrama, som eksperter har kaldt britiske tilstande, fortsætter med andre ord på højtryk.

Kort efter at have smidt bomben, indrømmede dronning Margrethe i en pressemeddelelse, at hun som mor og farmor havde undervurderet, hvor meget hendes chokerende beslutning ville påvirke hendes yngste søn og hans familie.

- Det gør stort indtryk på mig, og det er jeg ked af. Jeg håber nu, vi som familie kan få ro til selv at finde vej gennem denne situation, lød det blandt andet fra regenten i pressemeddelelsen.

Hvordan Margrethe har tænkt sig at finde vej igennem den kongelige krise, ved kun hun. Men én ting er sikkert - det er med al tydelighed ikke ved at tale om problemerne.

Sponsoreret indhold