Kongelige22. november 2022

Hvem bar den bedst? Prinsesse Kate er inspireret af kronprinsesse Mary

Britiske prinsesse Kate er sammen med kong Charles, dronningegemalinde Camilla og prins William på deres første store opgave, siden dronning Elizabeth døde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I videoen kan du se Marys flotteste gallalooks.
 Foto: Aller TV

Den helt store røde løber er rullet ud i Storbritannien, hvor Sydafrikas præsident Cyril Ramaphosa er på officielt statsbesøg.

Det er det første statsbesøg, siden dronning Elizabeth døde tilbage i september, og derfor sørger det royale firkløver i form af kong Charles, dronningegemalinde Camilla, prins William og prinsesse Kate for at stå knivskarpt.

40-årige Kate har i den grad indtaget sin nye rolle som prinsesse af Wales, og måske hun har fået lidt stilinspiration hos sin danske kollega.

Britiske Kate så topelegant ud i et vinrødt sæt fra Emilia Wickstead med en matchende hat fra modisten Jane Taylor.

Også danske kronprinsesse Mary har en stor forkærlighed for den britiske hattemager: Da Folketinget åbnede tilbage i 2021 bar hun således også en hat fra Jane Taylor, som i farve og form er nærmest identisk med den, som Kate bar tirsdag.

Hvilken hattedame er din favorit?
Hvilken hattedame er din favorit?
 Foto: Hanne Juul, Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

Også for nylig bar 50-årige Mary en kreation fra Jane Taylor. Da hun tidligere på måneden fejrede dronning Margrethes regeringsjubilæum på Københavns Rådhus, bar hun en bordeaux hårbøjle fra den britiske modist.

Mary forstår at fuldende sine looks med den helt rette hovedbeklædning. 
Mary forstår at fuldende sine looks med den helt rette hovedbeklædning.
 Foto: Hanne Juul

Sponsoreret indhold