Kongelige15. december 2023

Hov, dronning Margrethe! Bemærkede du også spøjs detalje?

Dronning Margrethe er tilsyneladende i fuld gang med at få indpakket de sidste julegaver. Men nærstuderer man hendes gaveindpakningsevner, vil man måske opdage en lidt mystisk og spøjs detalje
Dronning Margrethe er i fuld gang med juleforberedelserne.
Dronning Margrethe er i fuld gang med juleforberedelserne.
 Foto: Lars H. Laursen

Der er præcis ni dage til juleaften, så for mange skal der nu styr på én vigtig ting: Julegaverne!

Sådan er det også hos dronning Margrethe, der tidligere i dag fremviste sine indpakningsevner i en skøn video på kongehusets instagramprofil.

Her ser man, hvordan den 83-årige monark både nænsomt og dybt koncentreret pakker gaverne ind i blåt papir og dertilhørende rødt bånd.

Og som de fleste andre gaveindpakkere allierede 83-årige Margrethe sig også med tape for at gøre indpakningen nemmere. Men nærstuderer man videoen, tænker man nok: Hov, går den?

For da dronningen sirligt placerer det første stykke tape på gaven, lader det ganske meget til, at tapen ikke sidder, som den bør. Den fylder nemlig kun den ene side af papiret og vil dermed ikke klistre papiret sammen, som det ellers er meningen.

Heldigvis er tapesituationen ikke noget, der lader til at slå Margrethe ud af kurs. Hun fortsætter troligt indpakningen og sørger ikke mindst for, at det smukke røde bånd holder gavepapiret på plads.

Til den nysgerrige kan vi afsløre, at gaven indeholder bogen ”Ehrengard” af Karen Blixen, som dronningen selv har skrevet forord til og illustreret med découpager.

Hvem der bliver begavet med den flotte bog, må tiden vise.

Sponsoreret indhold