Kongelige25. januar 2024

Hertuginde Sarah forlader hospitalet efter kræftdiagnose: Sådan har hun det

Hertuginden af York holder humøret højt midt i sin anden kræftdiagnose
Sarah, der er hertuginde af York, har fået endnu en kræftdiagnose. Det kommer blot et halvt år efter, hun fik konstateret brystkræft.
Sarah, der er hertuginde af York, har fået endnu en kræftdiagnose. Det kommer blot et halvt år efter, hun fik konstateret brystkræft.
 Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Stort chok: Sarah Ferguson ramt af hudkræft

Tidligere på måneden var der trist nyt fra Sarah Ferguson.

Den 64-årige hertuginde, der tidligere har været gift med den skandaleramte prins Andrew, afslørede nemlig, at hun har fået konstateret hudkræft – en skrækdiagnose, der falder blot et halvt år efter en brystkræftdiagnose.

Britiske Mirror skriver, at hertuginde Sarah torsdag var en tur på hospitalet, hvor hun skulle tilses af en hudlæge, og her stod der ifølge mediet en gruppe fans klar til at høre, hvordan den stod til med hertuginden.

– Jeg har det fint, tak, lød det ifølge Mirror fra hertuginden til sine fans.

Det var i weekenden, hertuginde Sarah delte trist nyt om sit helbred: En talsmand fortalte, at hertuginden havde fået fjernet adskillige modermærker, og en analyse afslørede, at en af dem var kræft.

– Hun mener, at hendes erfaring understreger vigtigheden af ​​at kontrollere størrelse, form, farve og tekstur og fremkomsten af ​​nye modermærker, der kan være et tegn på modermærkekræft, lød opfordringen fra hertuginden.

Sponsoreret indhold