Kongelige1. maj 2023

Hertuginde Meghans familie samlet til “allersidste interview”

Markle-familien har fundet helt eksklusive hjemmevideoer frem af Hertuginde Meghan, der ikke har haft meget kontakt med sin fars side af familien, siden hun fik sin royale titel
Markle-familien i måske sidste interview
Meghan Markles far Thomas Markle stiller op til det måske sidste interview.
 Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix/MEGA

Hertugen og hertuginden af Sussex har efterhånden ikke meget familie at trække på, når der er festlige begivenheder i familien.

Senest blev kong Charles, dronning Camilla, prins William og Kate Middleton væk fra hertugparrets dåb af deres yngste barn Lillibet, selv om de ifølge kilder angiveligt alle var inviteret.

Siden Meghan Markle blev en del af den britiske kongefamilie, har hun også haft meget lidt kontakt med sin far og halvsøskende.

I et nyt interview med det australske medie 7 NEWS åbner Thomas Markle op for den sorg og længsel, han har, efter han ikke har set sin datter længe.

Her forsøger han sammen med Meghans Markles halvbror og halvsøster at forklare, hvad der har ødelagt forholdet i familien.

– Vi var tætte hele vores liv. Fra sjette klasse boede hun med mig, siger han i interviewet, der bliver familiens allersidste.

Thomas Markle har taget hjemmevideoer med, der viser, hvordan de to lavede mange aktiviteter i løbet af Meghan Markles barndom.

Meghan markle og Thomas markle
Meghan Markle og hendes hendes far Thomas Markle.
 Foto: News Licensing / MEGA

Thomas Markle var også med, da Meghan Markle blev homecoming queen. I videoen kan man høre Meghan råbe “Hej far” efter Thomas Markle, der var mødt op for at filme det store øjeblik.

Thomas Markle, der det seneste år har haft et skrantende helbred, fortæller, at hvis hertuginden en dag banker på døren, bliver hun inviteret indenfor.

– Jeg ville ønske, at vi kunne komme ud over vores forskelligheder.

Hertuginde Meghan har ad flere omgang bønfaldt sin far om ikke at udlevere deres private kontroverser i medierne, men alligevel har faderen flere gange delt deres private breve til medierne.

Sponsoreret indhold