Kongelige27. november 2017

Kærlighed i luften: Her er de FØRSTE forlovelses-billeder

Mandag eftermiddag kort efter klokken 15 dansk tid stod Englands kommende brudepar for første gang frem og fortalte forlovelse og forelskelse. Og ikke mindst: Englands kommende prinsesse, 36-årige Meghan Markle, viste sin smukke forlovelsesring frem. Se alle billederne her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan_og_harry.jpg
 (Foto: All Over)

Selv om de har været forelsket op over begge ører, har de haft held til at holde deres kærlighed forholdsvis skjult for offentligheden.

Men mandag klokken 15 dansk tid stod Englands kommende brudepar – prins Harry og Meghan Markle – så for første gang frem og fortalte om deres forlovelse og forelskelse.

Og det var bestemt et forelsket brudepar, der mødte den spændte presse i The Sunken Gardens ved Kensington Palace i London.

- Jeg vidste, hun var den rette helt fra første dag, lød det lykkeligt fra prins Harry, da han sammen med sin forlovede mødte pressen mandag eftermiddag.

Du kan se alle de skønne forlovelsesbilleder i galleriet i denne artikel.

Rygterne om en forestående forlovelse har floreret i den engelske medier i flere uger, og i dag ved middagstid bekræftede det britiske kongehus så forlovelsen mellem den 36-årige amerikanske skuespiller Meghan Markle og den 33-årige royale prins Harry.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9243868e.jpg

Meghan Markle og prins Harry annoncerer deres forlovelse på Kensington Palace den 27. november 2017. Foto: All Over

- Hans kongelige højhed prinsen af Wales er glad for at kunne annoncere forlovelsen mellem prins Harry og Frk. Meghan Markle, stod der i den pressemeddelelse, som kongehuset sendte ud tidligere på dagen.

Trods forlovelsen og forelskelsen har prins Harry og Meghan Markle gjort en dyd ud af at holde deres forhold hemmeligt for den nysgerrige presse. Det er dog kommet frem, at de mødte hinanden under en ferie i London i juni 2016.

De mødtes angiveligt gennem designeren Misha Nonoo, hvis mand havde gået på Eton sammen med prins Harry.

I begyndelsen af november sidste år bekræftede det britiske kongehus, at prins Harry var i et parforhold med den amerikanske skuespillerinde, der blandt andet kendes for sin rolle som Rachel Zane i ”Suits”.

Annonceringen skete dog mere af pligt end af lyst – prins Harry var nemlig utilfreds med mediernes dækning af parforholdet, og han frygtede desuden for sin kærestes sikkerhed.

https://imgix.seoghoer.dk/meghans-ring.jpg

Den smukke ring har prins Harry selv designet. Se flere fotos i bunden af artiklen. Foto: All Over

- Det kan ikke være rigtigt, at få måneder inde i et forhold med ham, skal frøken Markle være midtpunkt i sådan en storm. Siden han var ung, har prins Harry været klar over opmærksomhed, der har været til ham fra offentligheden. Han føler sig heldig, at han har så mange mennesker, der støtter ham, og han ved, hvilket privilegeret liv han lever, skrev det britiske hof i en pressemeddelelse den 8. november sidste år.

Der gik næsten også et helt år, før at Meghan Markle, der tidligere har været gift med en skuespiller fra 2011-2013, selv satte ord på sit forhold til den britiske prins. Det skete i et interview med Vanity Fair:

- Vi er et par. Vi er forelskede. Og jeg er sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt at stå frem, præsentere os selv som par og fortælle historier, men jeg håber, at folk vil forstå, at det her er vores tid. Det er for os, fortalte Meghan i interviewet med Vanity Fair og fortsatte:

- Det er det, der gør det så specielt. At det bare er vores historie. Men vi er glade. Personligt elsker jeg en god kærlighedshistorie.

Brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle finder sted næste forår.

Du kan se billeder fra deres forlovelsesannoncering herunder:

Forlovelse mellem prins Harry og Meghan Markle

null

Sponsoreret indhold