Kongelige8. maj 2021

Helt vildt: Så mange penge har Meghan Markle fået for sin børnebog

Hertuginden af Sussex har skovlet en pæn pose penge ind ved at skrive en fin, lille børnebog
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-markle_0.png
 Foto: MEGA

Der er penge i børnebøger. Bare spørg Meghan Markle, der i samarbejde med prins Harry er i fuld gang med at gøre sig selv økonomisk uafhængig af det britiske kongehus.

Mellem millionaftaler med Netflix og partneraftaler med Spotify har Sussex-parret tjent en pæn sum på Meghan Markles seneste kreative eventyr.

Ifølge The Sun har hertuginden nemlig fået næsten seks millioner kroner (695.000 pund) i forskud for at skrive børnebogen "The Bench".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/the_bench_0.png
 Foto: Pinguin Random House

Sådan ser Meghan Markles nye børnebog ud. (Foto: Pinguin Random House)

Det vurderer prins Harrys tidligere biografiforfatter, Angela Levin, der står bag bogen "Harry: Conversations with the Prince".

- Selvom hun er blevet tildelt det er enorme forskud, så ved vi ikke, om hun vil give pengene væk til velgørenhed, eller om hun vil beholde penge selv, siger Levin og fortsætter:

- De har en masse udgifter med deres sikkerhedsvagter og store hus og 16 badeværelser, som de skal holde styr på.

Angela Levin kan i samme omgang fortælle, at Meghan Markles nye børnebog kommer til at koste 110 kroner (12,99 pund).

- Det er ikke ublu, men jeg er ikke helt sikker på, hvem der vil læse den. Jeg tror ikke, små børn vil læse den. Måske er det bare for folk, der gerne vil vide, hvad hun nu laver.

Meghan har skrevet bogen ud fra sit eget liv og især forholdet mellem hendes ægtemand prins Harry og sønnen Archie.

Bogens handling udspringer fra et digt, som Meghan skrev til Harry på fars dag tilbage i 2019 - kort tid efter parrets søn, Archie, kom til verden.

- Digtet blev til denne historie. Christian skabte smukke og æteriske akvarelillustrationer, der fanger varmen, glæden og trygheden i forholdet mellem fædre og sønner fra alle steder i livet, siger Meghan Markle i en pressemeddelelse i forbindelse med bogudgivelsen.

Sponsoreret indhold