Kongelige10. februar 2018

Hele kongefamilien ankom til Rigshospitalet

Hele kongefamilien tilbragte en halv time på Rigshospitalet lørdag eftermiddag, hvor 83-årige prins Henrik er indlagt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mary_2.jpg
 (Foto: Alexander Borch Nielsen)

Hele kongefamilien ankom lørdag eftermiddag samlet til Rigshospitalet, hvor prins Henrik er indlagt.

Både dronningen, kronprins Frederik, prins Joachim samt resten af den kongelige familie ankom i mørke biler til hospitalet omkring klokken 15 for at være samlet omkring den 83-årige prins, der har været alvorligt syg i en længere periode.

En halv time - omkring klokken 15.45 -senere forlod kongefamilien igen hospitalet, fortæller SE og HØRs udsendte journalist.

Prins Henrik har været indlagt på Rigshospitalet i en længere periode, og lægerne har blandt andet fundet en godartet tumor i hans venstre lunge.

Desuden er prins Henrik, der sidste år fik konstateret demens, også ramt af en lungeinfektion.

Prins Henriks bror har tidligere udtalt, at broderens helbred er så dårligt, at det formentlig blot er et "spørgsmål om få uger":

- Jeg ved, at min bror ikke har det godt. Det ser ud til at være et spørgsmål om uger, fortalte Étienne de Monpezat fredag til BT.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mary_2.jpg
 (Foto: Alexander Borch Nielsen)
Prinsesse Marie er lørdag eftermiddag også ankommet til Rigshospitalet. Foto: Alexander Borch Nielsen Også prins Henriks søster er på vej til Rigshospitalet for at være ved sin brors side.

- Hun ankommer snart til Danmark, og jeg ser frem til at høre nyt fra hende, fortæller den tidligere journalist til Ekstra Bladet.

Prins Henriks søster Catherine de Monpezat, der er født i 1946, er nonne ved Søsterordenen Notre Dame de Calvaire i Toulouse.

Prins Henrik har det seneste døgn fået talrige besøg fra sin nærmeste familie. I går, fredag, var både dronningen samt sønnerne Frederik og Joachim forbi. Frederik besøgte sin far fredag aften, efter at han var landet i Københavns Lufthavn efter sin tur til Sydkorea.

Kronprinsen valgte at afbryde sin rejse til Sydkorea for at være ved sin fars sygeseng.

Herunder kan du se billeder fra familiens besøg på hospitalet i fredags:

Mary, Christian og Isabella besøger prins Henrik på Rigshospitalet

Sponsoreret indhold