Kongelige16. april 2021

Heino Hansen giver dronning Margrethe speciel fødselsdagsgave

81 år bliver dronning Margrethe i dag, og trods coronarestriktioner bliver dagen naturligvis fejret. Komiker Heino Hansen har givet majestæten er særlig fødselsdagsgave, som sikkert giver fødselsdagsbarnet et smil på læben
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De gældende coronarestriktioner gør igen i år, at dronning Margrethe må begrænse sig i fejringen af sin fødselsdag.

81 år fylder vores majestæt, og på trods af pandemien bliver det markeret rundt omkring i landet.

Dronningen har for kort tid siden været ude på trappen op til Fredensborg Slot for at vinke til de få fremmødte, som var kommet for markere dagen og vinke til fødselsdagsbarnet.

Men det er ikke alt. Komiker Heino Hansen har besluttet, at han også vil bidrage til at gøre Margrethes fødselsdag lidt ekstra god.

Derfor har den skeløjede latterspreder givet regenten en gave, som vel godt kan kaldes en smule speciel.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dronhein.png
 Foto: Dan Mariegaard, Hanne Juul

Heino håber på at se mere til dronningen i fremtiden (Foto: Dan Mariegaard, Hanne Juul)

- Kæmpe tillykke med de 81 år. Sikke en flot dag – du må have været sød det seneste år. Ellers havde det vel regnet?, skriver Heino i humoristisk stil på sin Facebook-side og fortsætter:

- Jeg har aldrig troet på det med vejret, men måske er det bare en mental flugt fra, at mine forældre prøvede at give mig skylden for orkanen ”Adam” i 1999.

Med til den sjove hilsen er der naturligvis også en gave. Heino kvitterer nemlig med to billetter til sit kommende stand-up-show til dronningen. Han sætter dog en enkelt regel op.

- Det er ikke tillade at ryge under showet, men jeg kan stille en Harboe Topform på deres pladser – de er jo kongelig hofleverandør, og den smages vidunderligt. Den skal bare være kold, skriver komikeren fra Næstved.

Heino ved godt, at dronningen har et stramt program, og han har derfor en plan, hvis hun - mod forventning - ikke kan komme til et af hans shows. Så donerer han nemlig de to billetter til en af hans mange fans.

Til sidst viderebringer Heino også en hilsen fra sin far Bjarne, som han lige nu er aktuel med i TV 2-serien "Hvad Heinos fatter gør".

Se det sjove opslag her:

Sponsoreret indhold