Kongelige13. januar 2020

Harrys anklage mod Beckham: Lækkede til pressen

Prins Harry skulle angiveligt have konfronteret David Beckham med anklager om, at han og hustruen Victoria lækkede historier til pressen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry-beckham.jpg
 Foto: MEGA

Midt i al virakken omkring prins Harry og hertuginde Meghans tilbagetræden i det britiske kongehus vælter det nu frem med historier om hertugparret og deres relation til andre stjerner - og ikke mindst til pressen.

Britiske The Sun kan i dag fortælle, at den 35-årige prins og hans 38-årige hustru tidligere er blevet uvenner med David og Victoria Beckham, fordi de havde mistanke om, at Beckham-parret lækkede historier om dem til pressen.

Uvenskabet skulle angiveligt være opstået tilbage i 2017, hvor Harry og Meghan fik mistanke om, at Beckham-parret ikke kunne holde tæt, når det kom til historier om dem.

Hertugparret fattede mistanke, efter Posh delte en række lokale frisører og skønhedssaloner med den tidligere "Suits"-stjerne.

- Da Meghan flyttede til London, delte Victoria en række skønhedstips, men kort tid efter, dukkede disse op i aviser, og Meghan blev rasende, røber en kilde til The Sun.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mega224541_001.jpg
 Foto: MEGA

Victoria og David Beckham var gæster til Harry og Meghans bryllup i maj 2018. Foto. MEGA

- Af uforklarlige årsager frygtede hun, at Victoria stod bag det - men ideen om, at Victoria Beckham personligt ville ringe journalister op for at give dem et scoop, er latterlig - og hun talte med Harry om det, tilføjer insideren.

- Harry er meget beskyttende, når det kommer til Meghan, og han besluttede sig for at tage sagen i egen hånd ved at tage direkte kontakt til sin kammerat David, fortæller The Suns kilde.

- Harry var meget høflig, men selvfølgelig var det akavet, og David var forfærdet, lyder det fra insideren.

The Sun fortæller, at de to herrer hurtigt fik lagt den dårlige stemning bag sig, og senere viste det sig da også, at det var en af de omtalte skønhedssaloner, der havde talt over sig til pressen.

Sponsoreret indhold