Kongelige4. juni 2021

Grevinde Alexandras kæreste er stadig gift

Grevinde Alexandras nye kæreste mangler kun at få myndighedernes godkendelse, så er han skilt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/alex_15.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

- Det er skønt, at vi har mødt hinanden.

Sådan siger grevinde Alexandras nye kæreste, Nicolai Peitersen, til SE og HØR.

Og samtidig nedtoner han, at der skulle være drama omkring deres nye forhold. For selv om han stadig mangler at få myndighedernes stempel på skilsmissepapirerne, så er han og hans kone for længst flyttet ud af hinandens liv.

- Vi har været separeret i mere end tre år og vi har indgået en enig skilsmisse, der blev indsendt til familieretten for mere end tre måneder siden, hvilket grundet deres langsomme sagsbehandling stadig ikke er registreret i de offentlige arkiver. Det skulle ske snarest, som jeg forstår, fortæller Peitersen, der har en teknisk forklaring på, hvorfor han stadig var gift, da han begyndte at date Alex:

- Den eneste grund vi har ventet så længe med at indsende den formelle og enige skilsmisse, er på grund af visareglerne i Kina. Min ekshustru var i Kina på min arbejds- og opholdstilladelse og ville ikke kunne blive i Kina, hvor vores to børn bor, hvis vi var blevet skilt formelt tidligere. I slutningen af sidste år lykkedes det hende endelig at få hendes egen arbejds- og opholdstilladelse, og vi kunne derfor uden risiko starte den formelle indsendelse af skilsmissen, beretter han.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210202-155627-7_29mb_0.jpg

Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix

Han slår derfor fast, at det ikke var på grund af Alexandra, at han og hans kone blev skilt.

- Det har intet med Alexandra at gøre. Det er en lykkelig begivenhed, at vi har mødt hinanden. Min ekshustru er glad for, at jeg har mødt Alexandra og er glad på mine vegne, understreger han.

Sponsoreret indhold