Kongelige4. oktober 2017

Grevinde Alexandra har fået job i USA

53-årige grevinde Alexandra har fået job på det amerikanske universitet Indiana University Kelley School i Indiana i USA. Her skal hun undervise i emner indenfor erhvervslivet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/alex_2.jpg
 Foto: All Over Press

Grevinde Alexandra vender i en alder af 53 år for alvor tilbage på arbejdsmarkedet. Grevinden har nemlig fået job på det amerikanske universitet Indiana University Kelley School i Indiana i USA.

Her skal hun undervise i emner indenfor erhvervslivet, skriver Her & Nu.

Den tidligere erhvervskvinde fra Hong Kong har fået job som som 'leader-in-residence' på det amerikanske universitet, og her skal hun ifølge Her & Nu undervise de studerende i emner indenfor erhvervslivet og hjælpe dem til at forstå blandt andet konkurrence-evner og økonomisk vækst.

- Jeg glæder mig meget til opgaven og ser det som et stort privilegium at få den mulighed, fortæller grevinde Alexandra til Her & Nu.

Grevinde Alexandra vil være at finde på det amerikanske universitet i Indiana i perioder – blandt andet fra den 23. til 27. oktober, hvor hun skal holde tale for kvindelige studerende om sine egne erfaringer med ledelse.

53-årige Alexandra har gennem årene oparbejdet et imponerende CV, som du kan se nederst i denne artikel.

Det er ikke første gang, at grevinde Alexandra er blevet spået et job indenfor erhvervslivet. SE og HØR har tidligere kunnet fortælle, hvordan grevinde Alexandra i december 2015 var tæt på at blive ansat i en dansk virksomhed.

Det drejede sig om den danske møbelspecialist Carl Hansen & Søn, som siden 1908 har leveret klassisk møbeldesign fra blandt andet Hans Wegner til hele verden. Men Carl Hansen & Søn-stillingen gik af uvisse årsager grevinde Alexandras næse forbi.

Herunder kan du se Alexandras CV:

Grevinde Alexandra er uddannet inden for handel og økonomi på universiteter i Hongkong, Tokyo, London og Wien.

Derudover taler hun også seks forskellige sprog, herunder dansk, tysk, engelsk, fransk, japansk og kantonesisk (kinesisk).

I perioden 1986-1989 var hun ansat som børsmægler hos Citibank og Jardine Fleming i Hongkong.

Dernæst blev hun i 1990 ansat i GT Management i Hongkong, hvor hun de sidste to år var vicedirektør.

Grevinden stoppede som vicedirektør i 1995.

I perioden 1995-2005 var hun prinsesse af Danmark.

Siden 2007 har hun siddet i bestyrelsen i medicinalfirmaet Ferring.

Hun er også protektor for Odense Zoo, Randers Regnskov, Dansk Blindesamfund, Parkinsonforeningen, Dyrefondet, Landsforeningen Spædbarnsdød, Fobu, Nordsøen Oceanarium, Svenske Villa Fonden, The English-Speaking Union of Denmark og Børnekulturhuset Fyrtøjet.

Grevinde Alexandra - året efter skilsmissen

Sponsoreret indhold