Kongelige8. november 2023

Grev Nikolai stortrives "Down Under": Kommer ikke hjem

Grev Nikolai har ikke i sinde at returnere til Danmark, når semesteret på University of Technology i Sydney slutter den 30. november
Studieophold man ikke vil hjem fra. Grev Nikolai bliver i Australien.
Studieophold man ikke vil hjem fra. Grev Nikolai bliver i Australien.
 Foto: Jesper Sunesen

Der er ingen tvivl om, at grev Nikolai og hans kæreste Benedikte Thoustrup er faldet overordentligt godt til ”Down Under”.

Parret flyttede om på den anden side af jorden i slutningen af juli for at studere et semester på University of Technology i Sydney og kort tid inde i semesteret havde parret allerede etableret en ny omgangskreds, og greven har været på adskillige fotoshoots som model.

Nu viser det sig, at Nikolai og Benedikte er faldet så godt til, at de ikke kommer hjem til Danmark, når semesteret slutter den 30. november.

Prince Nikolai of Denmark, Benedikte Thoustrup Crowded at the Clash de Cartier event at Delight Studio, Stockholm 20220608. Photo: Karin Törnblom / TT / code 2377
Grev Nikolai og Benedikte Thoustrup er flyttet til Australien for at studere.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det skriver Billed-Bladet, som har talt med grevinde Alexandras presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen.

I stedet forlænger Nikolai og Benedikte deres ophold i det australske. Præcis hvor længe melder historien ikke noget om, men det forlyder, at parret planlægger at holde jul på australsk jord.

Både grev Nikolai og Benedikte er netop nu i gang med en kandidat på Copenhagen Business School - Nikolai læser Sales Management, mens Benedikte studerer MSC in Economics and Business Administration – Brand and Communications Management.

Selv om de er på udveksling i forbindelse med studierne, så har parret også tid til at tage snuden ud af bøgerne engang i mellem.

Lige nu befinder de sig således i postkortlignende omgivelser på Fiji, der ligesom Australien ligger i Oceanien.

De lever med andre ord deres bedste liv.

Sponsoreret indhold